5 inspirerende hotel-badeværelser

Er det tid til at nyindrette badeværelset? Vi har fundet fem fantastiske hotel-badeværelser, der er fulde af ideer, du kan bruge derhjemme.

Grand Hotel Portals Nous
© Marcel Wanders

Det lækre 5 stjernede hotel Grand Hotel Portals Nous, der er indrettet af den verdenskendte hollandske designer Marcel Wanders, ligger på den skønne ferie-ø Mallorca. Med et luksuriøst badeværelse som dette, kan man ikke undgå, at komme i ferie humør. Men man kan også tage inspiration fra badeværelset med hjem: Fliserne, der fortsætter op af væggen giver en flot sammenhæng og et spændende bademiljø – ikke mindst i kombination med endevægen, der er malet i en blød og behagelig farve. Det klassiske engelske badekar er prikken over i'et.

Grand Hotel Portals Nous
© Marcel Wanders

På samme hotel finder man dette overdådige og nærmest surrealistiske spa og well-ness område. Hotellets spa rummer syv forskellige behandlingsrum, så der er rig mulighed for afslapning. Vi kunne i hvert fald godt tænke os, at tage et par dages ren wellness her. Og vi erkender, at det måske er lidt overkill, at indrette sig på denne måde i et almindeligt hjem. Men læren fra Marcel Wanders er, at man ikke skal være bange for at bryde grænser og udfordre rummet. Kombinationen af de hårde materialer og de bløde former skaber en spændende energi, og i sammenhæng med de mørke blå og lilla farver, der går igen i gulvet, bliver det til et varmt og indbydende rum, der er så langt fra det klassiske hvide badeværelse, man kan komme.

Sanders
© Sanders

Elegante varme jord-farver giver badeværelset på Hotel Sanders en behagelig stemning. På Sanders går de meget op i, at det skal være hjemligt at være der. Det opnår de blandt andet ved, at have friske grønne planter stående, ved at bruge træ og varme toner samt ved at sætte et klassisk vaske-møbel ind i stedet for de massive skabe, mange af os sværger til.

Nobis Hotel
© Hotel Nobis

Dette badeværelse på det nyåbnede Nobeis Hotel i København er lige til at copy-paste til dit eget hjem. Der er anvendt en smuk og grafisk udtryksfuld marmor. Igen ser vi mødet mellem de bløde former på badekarret og det mere hårde og kantede vaske-møbel. Her er der igen valgt et åbent møbel, der giver en lethed til rummet og samtidig accentuerer marmor-væggene.

Sereno Hotel
© Sereno Hotel

Hotel Sereno ligger ved Gardasøen i Italien og er designet af den spanske stjernedesigner Patricia Urquiola. På dette hotel findes der værelser der spænder fra 40 m2 til en mere end 200 m2 stor penthouse-lejlighed. Fælles for alle værelserne er, at der medfølger skønne badeværelser, med plads til afslapning. Vægge og borde er udført i en varm trælignende sten, der giver rummet en vidunderlig stoflighed, samtidig med at det binder rummet sammen. Bemærk det lave vindue, der giver mulighed for, at man fra badekarret kan nyde udsigten.

d'Angleterre
© d'Angleterre

På værelse 105 finder man et af hotel d'Angleterres mindste badeværelser – men der er ikke sparet på den luksuriøse stemning. Udtrykket er afslappende og elegant, hvilket er skabt ved, at have grønne planter og blomster på badeværelset, samt blød og hvide tekstiler. I kombination med et klassiske vaske-møbel og retro-lamperne skaber det et elegant og flot udtryk, samtidig med at det spejlet med lys-ring giver et moderne touch.