Inspiration til badeværelses velvære

Husets velvære-centrum, hvor praktiske funktioner og selvforkælelse gerne må spille sammen.

Simpel elegance
© bobedre.dk

Simpel elegance kendetegner det runde og lette armatur fra Volevatch. 10.140 kr., Aquadomo.

Den skulpturelle håndvask
© bobedre.dk

Den skulpturelle håndvask Le Acque fra italienske Toscoquattro er nærmest et lille kunststykke i sig selv. Vasken koster 13.200 kr., og træstrukturen 39.360 kr., Bjarnhoff.

Don't Repeat Yourself
© bobedre.dk

Don't Repeat Yourself er det opfordrende navn på de smukke fliser fra italienske Brix. Det geometriske mønster med inspiration fra naturen skaber et levende spil på væggen. Fås i farverne plaster og mud og koster 3540 kr. pr. m2, Bjarnhoff.

Volas velkendte elegance
© bobedre.dk

Volas velkendte elegance og geometriske formsprog er overført til to nye produkter, en affaldsholder og en papirdispenser, som indbygges i væggen. Fås i sort og hvid. Affaldsholderen fås også som vægophæng i to størrelser. 4660-7865 kr., Vola.

Hold stilen enkel
© bobedre.dk

Hold stilen enkel med stramme, grafiske linier. Håndvasken Bergamo er i massiv acovi-komposit med en silke- blød og varm overflade, som er nem at vedligeholde. H 20 x l 140 x d 40 cm, kan bestilles i andre mål og med vask til højre eller venstre. 6998 kr., Copenhagen Bath.

Der er tale
© bobedre.dk

Der er tale om funktionalitet og industrielt formsprog med den nye Edition 11 fra Keuco. Vandhanen er designet af Tesseraux + Partner, og prisen er 4720 kr., Wislo.

Unik-serien
© bobedre.dk

Unik-serien fra Svane Køkkenet fås nu i en version med fronter i eg. De viste skabselementer koster 25.600 kr., Svane Køkkenet.

Cool og stilfuld
© bobedre.dk

Cool og stilfuld opbevaring i badet med den enkle og urbane Silo-hylde i malet stål og glas. 700 kr., Normann Copenhagen.

Tilsæt et sort strejf
© bobedre.dk

Tilsæt et sort strejf og nye former til brusekabinen med et brusersæt fra Damixas nye serie Slate, der er skabt med fokus på anderledes design til det moderne hjem. Ud over det store, rektangulære brusehoved følger en praktisk håndbruser. 5625 kr., Damixa

Skab nye perspektiver
© bobedre.dk

Skab nye perspektiver i badeværelset med fritstående møbler fra Alape. Serien Be Yourself består af forskellige kumme- og møbelmoduler, et badekarsmodul samt badekar og et stort udvalg af overflader. Løsning med frithængende spejl og lys er specialfremstillet til serien. Kombinér, og få den helt rette, individuelle løsning. Modulerne fås også som vægophæng. B 100-250 cm. Den viste løsning med integreret håndvask og badekar koster 159.000 kr., Alape.

Det slanke
© bobedre.dk

Det slanke armatur med bløde kurver i serien Metris er kommet i ny og praktisk størrelse. Med en højde på hele 26 cm er der masser af plads under strålen, hvilket kendetegner flere nye armatur-lanceringer fra Hansgrohe. Prisen er 2866,25 kr., Hansgrohe.

Rette vinkler
© bobedre.dk

Rette vinkler og runde former forenes på enkel vis i det stilrene, todelte armatur til vægophæng fra serien IMO. Pris 5453 kr., Dornbracht.

Tag et miljøvenligt bad
© bobedre.dk

Tag et miljøvenligt bad med det intelligente armatur Eterna, der holder et vågent øje med tidsforbruget under strålerne. Er badet ved at blive for langt, advarer et blinkende rødt lys, og når lyset bliver konstant, lukkes der auto- matisk for vandet. 3188,50 kr., Oras.

Småt er godt
© bobedre.dk

Småt er godt Særligt, når det tilmed er elegant som Dansanis nye vask i serien Menuet til det lille gæstebadeværelse eller det smalle baderum. B 41 eller 51 cm, hhv. 1895 kr. og 1970 kr., Dansani.

Skab afslappende
© bobedre.dk

Skab afslappende spastemning i hjemmet med et blødt kurvet badekar fra serien My Nature med sokkel i kastanjetræ som fin kontrast til det enkle keramiske kar.Karret er miljøvenligt, da det rummer mindre vand end normalt.Fås også med hvid sokkel. B 80 x l 190 cm. 40.000 kr., Villeroy & Boch

Der er både lysindfald
© bobedre.dk

Der er både lysindfald og albuerum i denne bruseniche med en skydedør i klart glas. Døren Baden Slide specialfremstilles efter mål, så den kan tilpasses ethvert badeværelse. B 120-200 x h 217 cm. Priser fra 18.775 kr., Strømberg.

Den minimalistiske
© bobedre.dk

Den minimalistiske hjørnerist i rustfrit stål fra serien HighLine sikrer et elegant look i brusenichen. Risten fås også uden ramme. 685 kr. uden ramme og 1680 kr. med ramme, Unidrain.

Verdens mindste
© bobedre.dk

Verdens mindste mosaikstifter hedder I Framenti og måler kun 5 x 5 mm. De små italienske porcelænskuber fås i mange forskellige farver med enten mat eller glossy overflade. Vælg den rette nuance, og sæt et unikt og elegant præg på badeværelset. Pris fra 2986 kr. pr. m2, Bjarnhoff.

Æstetisk og funktionelt
© bobedre.dk

Æstetisk og funktionelt Insert.storage med integreret, skålformet håndvask, håndklædeholder og praktisk hylde er en enkel løsning til det lille badeværelse. Fås med vask i højre eller venstre side. B 48,5 x d 31,7 x h 47 cm. 6000 kr. ekskl. armatur, Alape.

Komfort og velvære
© bobedre.dk

Komfort og velvære er nøgleord i Duravits nye Starck SensoWash, som med indbygget bidet og sædevarme sætter nye standarder for toiletbesøget. Philippe Starck står bag designet af det vægmonterede toilet med tre hygiejne-programmer, der både skyller og tørrer. Komforten toppes med fjernbetjening til alle funktioner. Fra 15.000 kr., Duravit.

Franskmændende
© bobedre.dk

Franskmændende er forbilledet for AquaClean, der forener toilet og bidet takket være den såkaldte douchefunktion, som gør vand til en integreret del af den daglige hygiejne på toilettet. Toiletsæde med douche fra 5125 kr., komplet toilet fra 18.995 kr., Geberit.

Sæt et markant og råt
© bobedre.dk

Sæt et markant og råt præg på badeværelset med det klassiske og alligevel meget overraskende Ifö-toilet i sort porcelæn. 13.650 kr, Ifö.

Funktionelt brusepanel
© bobedre.dk

Funktionelt brusepanel som du nemt kan skubbe op og ned. Rainfall Raindance Showerpanel, 20.129 kr., Hansgrohe.

Langt og lavt flydekar
© bobedre.dk

Langt og lavt flydekar Nahho (der betyder kano) er designet af EOOS. Her kan du ligge udstrakt og virkelig nyde fornemmelsen af vægtløshed. Med blid musik i ørene og dæmpet lys ... ja, så bliver det ikke mere afstressende! 53.000 kr., Duravit.

Esplanade er en eksklusiv
© bobedre.dk

Esplanade er en eksklusiv serie, der tager tråden op fra det 18. og 19. århundredes møblerede badeværelser med opulente former – og ædelt træ og håndsyet læder. En badeværelsets Rolls Royce. Designet af Sergei Tchoban. Her kar, formet som en chaiselong, Esplanade Oak, fra 46.000 kr., Duravit.

Udnyt pladsen på dit
© bobedre.dk

Udnyt pladsen på dit badeværelse med disse praktiske, polstrede plader til at overdække dit kar. Så er der både ekstra siddeplads og aflægningsplads. Sæt med 2 stk. 5000 kr., Duravit.

Elegant brusearmatur
© bobedre.dk

Elegant brusearmatur Raindance Showerpipe Select 360. 11.594 kr., Hansgrohe.

Drømmer du også om
© bobedre.dk

Drømmer du også om eget dampbad? Se så lige Philippe Starcks nye dampkabine, St. Trop. Rammen til døren kan beklædes med en farve eller træsort, så det ligner rammen om et maleri. Så skab dit eget kunstværk – med dig selv i hovedrollen. Fås fra 73.000 kr., Duravit.

Glad design til badet
© bobedre.dk

Glad design til badet med den anderledes toiletbørste designet af Jozeph Forakis. Ballo betyder danse på italiensk, og børsten står også og vipper på sin runde base, 400 kr., Normann Copenhagen.

Enkelt, solidt og prisvenligt
© bobedre.dk

Enkelt, solidt og prisvenligt The Tub kommer fra den nye serie fritstående badekar udført i solid sanitetsacryl i ekstra tyk støbning. Karrene tåler de fleste rengøringsmidler og kan altid poleres så ridser mv. forsvinder. Leveres med skjult bensæt, som let kan justeres. L 173 x b 80 x h 62 cm, 12.995 kr., Bad & Stil.

Hold styr på vasketøjet
© bobedre.dk

Hold styr på vasketøjet i den praktiske vasketøjspose fra Bodums Nero-serie. Udført i et neopren-lignende materiale, har to solide håndtag og magnetlukning for oven for nem transport til vaskemaskinen. Rummer 75 l og fås i fem farver, 499 kr., Bodum.

Snedkerhåndværk og smuk lavasten
© bobedre.dk

Snedkerhåndværk og smuk lavasten Københavns Møbelsnedkeri og Made a Mano er gået sammen om at skabe en ny serie æstetiske bademøbler. Her er det et vaskeskab i hjemme-røget egetræ med to skuffer, hvoraf den ene er formet som en hestesko for at udnytte pladsen på siderne af afløbet fra vasken. Vaskemøbel, 18.000 kr., med håndvask i lavasten, Nuda, 21.000 kr.

Den bæredygtige spa-serie
© bobedre.dk

Den bæredygtige spa-serie Kalahari har taget navn efter den afrikanske ørken, hvorfra mange af ingredienserne også er hentet – fx baobabtræ, kalaharimelon, marulafrugt og Jericho Rose. Fra 75 kr. til 495 kr., Kalahari.

Små rum er ingen hindring
© bobedre.dk

Små rum er ingen hindring for at skabe et lækkert bad. Her er pladsen udnyttet med enkle skabe fra serien Deco, der er integreret i cisternekassen, hvor installationerne også er skjult. Overskabe fra samme serie. 8899 kr. for elementer inkl. bordplade og vask, Svane.

Sæbeskåle og tandbørsteholder
© bobedre.dk

Sæbeskåle og tandbørsteholder i hvidlakeret bambus til at give et helt enkelt og alligevel naturligt udtryk i badeværelset. Krus, 99 kr., lille sæbeskål, 129 kr., stor sæbeskål, 179 kr., Tine K.

Hold stilen fra armaturet
© bobedre.dk

Hold stilen fra armaturet over i det øvrige tilbehør omkring vasken. I denne nye serie, Allure, fortsættes linjerne fra armaturet over i håndklædestang og væghængt tandkrusholder og sæbedispenser, hhv. 5999 kr., 1932 kr. og 2125 kr., Grohe.

Bambusa-håndklæderne
© bobedre.dk

Bambusa-håndklæderne er udført i 70% bomuld og 30% bambus og har en lækker, tyk frottékvalitet. Fås i flere farver fra 119 kr., Himla.

Philippe Starck har finpudset
© bobedre.dk

Philippe Starck har finpudset designet på det væghængte wc Starck 3, så det fremstår endnu mere minimalistisk med fuldstændig skjult montering. Har rengøringsvenlig Wonderglissoverflade, 2995 kr., inkl. toiletsæde med softclose, Duravit.

Den nye serie Axor Citterio
© bobedre.dk

Den nye serie Axor Citterio kombinerer kantede og runde former i de på alle måder elegante armaturer til både håndvask og bad. Designet af Antonio Citterio. Herover etgrebs-armatur, 5544 kr., brusesystem med hovedbruser, håndbruser og greb, 16.000 kr., Hansgrohe.

En smuk træbænk
© bobedre.dk

En smuk træbænk i badeværelset bløder op på rummets sten og stål og fungerer også praktisk, hvis man har plads til den. Her moderne snedkerhåndværk fra SpotOn i lys eg. Fås også i sortbejdset eg og valnød. Udføres på mål, fx l 200 x b 50 x 46 cm, 15.435 kr., CPH Square.

Stort brusehoved, større badoplevelse
© bobedre.dk

Stort brusehoved, større badoplevelse – her en elegant hovedbruser fra serien Classic. Fås i flere størrelser, som vist diam. 30 cm med easy clean-dyser, der er lette at holde fri for kalk, 5364 kr., Fired Earth.

Stjernedesigner Piero Lissoni
© bobedre.dk

Stjernedesigner Piero Lissoni står bag den nye badserie Treves. De små, kvadratiske vægmoduler i matlakeret lærketræ kan kombineres som åbne hylder, med spejlåger og alm. låger, der åbner ved et let tryk. Fås i flere farver, fra ca. 2200 kr., Boffi.

Fin og æstetisk spaserie
© bobedre.dk

Fin og æstetisk spaserie med luftfrisker, duftlys og roomspray til at skabe velduft i badet, hhv. 169 kr., 80 kr. og 120 kr., House Doctor.

Bruseforhæng
© bobedre.dk

Bruseforhæng er et nødvendigt onde for mange – men et fint ét af slagsen kan tilføje både personlighed og farver til badet. Her med grafisk kvindesilhouet, 179 kr., H&M Home.

Nyt berøringsfrit armatur til vasken
© bobedre.dk

Nyt berøringsfrit armatur til vasken Iqua G10 i krom med infrarød sensor og temperaturvælger, batteridrevet, h 26 cm, 4640 kr., Cassøe.

Nyt berøringsfrit armatur til vasken
© bobedre.dk

Nyt berøringsfrit armatur til vasken Elektronisk Electra-armatur til håndvask, 6250F, 3250 kr., Oras.

Montana Bathroom
© bobedre.dk

Montana Bathroom omfatter 14 grundmoduler i hele 44 farver, der kan kombineres frit. De slanke vægskabe her fås med mulighed for flere ruminddelinger, lågestørrelser og skuffeopbevaring til småting, h 104,6 cm, fra 3149 kr., Montana.

Rå og industriel stil
© bobedre.dk

Rå og industriel stil med betonvasken, der har gråbejdset skuffemodul i træ. Serien hedder Artiqua og kommer fra tyske Pelipal. B 120 x d 38 cm, pris for hele bademiljøet ekskl. armatur 19.995 kr., Puracera.

BLOCK
© bobedre.dk

BLOCK er en ny serie vaskemøbler, hvor det skjulte afløb i midten af håndvasken er en flot designdetalje. Rumdeler i øverste skuffe er standard, vask udført i det corianlignende materiale Exmar. BLOCK fås i flere farver, b 120 cm, 19.995 kr., Bad & Stil.

Er man til et helt enkelt og klassisk bad
© bobedre.dk

Er man til et helt enkelt og klassisk bad kan man se nærmere på den nye Gustavsberg Nautic-serie. Serien indeholder både håndvaske, væghængte og gulvstående wc’er, armaturer og møbler, som alle fås i flere variationer. Priseksempel vaskemøbel, som vist, b 52 cm ekskl. armatur, 4061 kr., Villeroy & Boch.

Lækker og lun badekåbe i fleece
© bobedre.dk

Lækker og lun badekåbe i fleece med lommer og tyk krave, der også fungerer som hætte, 699 kr., Karmameju.

Hver knage er unik
© bobedre.dk

Hver knage er unik i islandske Helga I. Sigurbjarnadottirs nye serie knager i natursten, der kan tilføre lidt natur og stoflighed til badet. Stone-knagerne koster 250 kr. for to, Normann Copenhagen.

Rising Red hedder den nye farve
© bobedre.dk

Rising Red hedder den nye farve hedder den nye farve på limited edition-serien af det efterhånden klassiske badtilbehør fra Vipp. Pedalspand 30 l, 2595 kr., pedalspand 14 l, 1895 kr., sæbedispenser, 695 kr., Vipp.

Architectural Stone
© bobedre.dk

Architectural Stone hedder serien, der fås i flere flotte stenarter. Den viste marmorvask på marmorbord hedder Delfi og er i farven Classic, b 90 cm, 26.705 kr. Fliserne på væggen er fra samme serie, leveres på net á 30 x 30 cm til 1568 kr. pr. m², alt fra Fired Earth.