Inspiration: 10 unikke badeværelser med fantastisk stil

Rå nordiske træpaneler, væghængte toiletter og modige lysstofrør. Bliv inspireret af 10 fantastiske badeværelser anno 2016 og få masser af idéer til at pifte dit eget lidt op

Få spa-følelsen ind i dit eget hjem

I Skandinavien har vi længe været gode til at få den luksuriøse spa-følelse ind i hjemmet. Vælg sandfarver, de blødeste håndklæder og lækre produkter, der skaber et helstøbt spa-udtryk i dit eget badeværelse. Har du ovenikøbet et større rum til rådighed, så gør plads til en behagelig siddeplads, hvor du kan sidde og kigge ud af vinduet efter et langt bad i din vigtige weekend. Og skab godt med luft i rummet og gem produkterne væk i smukke skabe.

En oplagt måde at få skabt mere rum i dit badeværelse er med et væghængt toilet i god kvalitet. Find for eksempel nogle fantastiske idéer hos Geberit, der laver toiletløsninger til dig, der sætter pris på høj kvalitet og luksus i hverdagen.

Badeværelset som et brugbart rum

Dit badeværelse skal ikke længere kun fungere som et praktisk rum. Tænk i stedet på det som et værelse, hvor du kan opholde dig i længere tid, når du har tid og brug for det. Et fritstående bord med vask i stedet for den normale op-ad-væg-løsning skaber følelsen af, at det er et opholdsrum frem for et baderum. Alternativt kan du sætte bord og stol et sted i rummet (det kan både være til den store og den lille løsning), hvor familien kan lægge makeup, barbere sig eller ordne negle.

Det klassiske badeværelse

Hvide elementer i samspil med natursandfarvede klinker er et klassisk badeværelsesudtryk, der altid vil være et sikkert og lækkert valg. Skab i stedet overraskelser i de små detaljer, der helst skal være gennemførte og af høj kvalitet. Krydr også de klassiske elementer med ny teknologi, der gør din hverdag nemmere og mere luksuriøs – som for eksempel at skifte dit flushtoilet ud med et AquaClean douchetoilet, der allerede har indfundet sig i mange luksuriøse hjem i Danmark.

Naturfarver og leg med lys

De dybe naturfarver er stadig populære, og hvorfor ikke også bringe dem ind i dit badeværelse for at opnå den ultimative ro, når du opholder dig i rummet. Kombinér med smukke elementer i træ og stil gerne en grøn plante eller flotte grene i en stor vase ind i badeværelset – du vil hurtigt opnå en feng shui-følelse i dette badeværelse.

Træ-detaljer og hvide klinker

Hvis du helst bare foretrækker et kridhvidt badeværelse, så er du heller ikke helt gal på den. Byg dit badeværelse op omkring det hvide porcelæn og kombinér det helt rene udtryk med kurve, naturbørster der hænger frit fremme og meget gerne træpaneler og smukke skabe i naturtræ, så du får det naturlige, svenske udtryk ind og skaber en varm stemning i det kolde.

Sort hitter på badeværelset

Er du slet ikke til det klassiske og naturlige, så gå efter sorte, grå og stilrene nuancer på dit badeværelse. Dit badeværelse vil være unikt og emme af, at du har turde vælge en retning og gået efter den – nøjagtigt som vi gør i alle andre rum i hjemmet. Den mørke løsning vil fungere fantatisk med et rum med masser af lysindfald, så du kan lege lidt med lyset. Kombinér med smukke dæmpede lamper for at skabe en modsætningsfyldt varme i de mørke timer.

Rå sten og få iøjnefaldende detaljer

Et badeværelse behøver ikke altid være fint og glat i sit udtryk. Hvis du har mulighed for at skabe rå overflader af for eksempel træ eller sten, får du hurtigt lidt kant på dit badeværelse a la Sydeuropa. Vær ikke bange for at skabe kontrast med mørkt træ, der kan skabe en smuk kontrast til de hvide elementer.

Tip: Vind et AquaClean-luksustoilet fra Geberit ved at deltage i lodtrækningen her inden 1. marts.

Gå lidt amok

Er du slet ikke som alle de andre, så vælg farver, der gør dig glad, til dit badeværelse. Mal gerne væggene i forskellige nuancer, så du får den spraglede Versace-fornemmelse, når du træder ind i dit badeværelse. Vælg løsningen hvis du vil have følelsen af, at dit badeværelse skal overraske dig, hver gang du går ind i det – og suppler med smukke elementer i glas og hvidt porcelæn, så farverne kan indgå i et smukt spil med hinanden.

Det maskuline NYC-badeværelse

Bliv inspireret af den smukke, mørke marmorlignende væg og de moderne lysstofrør. Et badeværelse behøver ikke altid være feminint og lyst. Vælg statement-armaturer hele vejen rundt og vær ikke bange for at lade riste, udluftning og rør være synlige for at få den lækre New Yorker-stil.

Det væghængte toilet betjenes her med den smukke touch-betjeningsplade Geberit Sigma80, der er fuldstændigt berøringsfri – fremtidens løsning inden for toiletskyl.

Bliv inspireret af saunaen

På de finske breddegrader har de fleste mennesker en sauna i deres hjem. Skab den varme følelse på dit badeværelse med alternative træpaneler på væggen – og få en naturlig oase. Hæng smukke spejle i forskellig stil op på væggen for at udglatte 70'er-udtrykket og vælg kun hvidt porcelæn til dine badeelementer.