badeværelse med toilet og håndvask og skab fra Ifö i skandinavisk design
© Ifö

Indret badeværelset med inspiration fra den skandinaviske natur

Bliv inspireret til et badeværelse med organiske former og farver fra naturen i gennemført skandinavisk stil.

Invitér den skandinaviske natur indenfor på badeværelset, og lad dig inspirere af de smukke organiske former, kolde nuancer og kontrasten mellem hårdt og blødt.

Du kan let skabe en afslappet atmosfære ved at vælge elementer og indretning, der leder tankerne hen på vores smukke natur i Skandinavien - du vælger selv, om du går all in eller indretter dit badeværelse med udvalgte elementer.

1. Kølige farver og bløde former

Få naturen helt ind på badeværelset ved vælge betonlook til gulv og vægge i farver, der er fundet i naturen. Det giver en rustik og afslappet følelse i rummet. Hold dig til nuancer af grå, og miks med hvid og sort for en smuk kontrast.

Håndvasken med underskab fra Ifös smukke serie Spira giver et gennemført udtryk med sit klassiske design, der er inspireret af den skandinaviske natur og designtradition. Det er designer Knud Holscher, der står bag serien. Han har fundet linjerne i designet i kontrasterne mellem hårdt og blødt i naturen.

Et væghængt toilet er mindre massivt i udtrykket end et gulvstående og giver derfor en let fornemmelse i rummet. Læs mere og find det perfekte toilet til dit badeværelse her.

Smukt design til badeværelset med toilet og vask inspireret af den skandinaviske natur
© Ifö

Vi har heldigvis den skandinaviske natur lige udenfor vores hjem, så gå en tur i naturen omkring dig og find sten og grene, som du synes er smukke. Vælg tilbehør til badeværelset i naturlige materialer som sten eller keramik i grålige nuancer og organiske former.

Håndvask til badeværelset i smukt skandinavisk design med bløde klassiske former fra Ifö
© Ifö

2. Naturlig luksus

Skab en følelse af natur ved at vælge farver som beige og lysegrå. Giv rummet personlighed med bløde håndklæder i vaflet struktur, og gå en tur på stranden og find smukke sten, som skaber en unik dekoration i rummet. Hvis det er for vildt med sten på gulvet, så find nogle mindre i fine farver, og læg dem i en skål på håndvasken eller en hylde.

Vælg en håndvask og et toilet, som komplimenterer stilen i rummet. Spira serien fra Ifö er designet i organiske former med inspiration fra den skandinaviske natur.

Badeværelse med naturlig stemning med ifö Spira toilet og håndvask
© Ifö

De grå nuancer fra stenene skaber en rolig stemning på badeværelset og fremhæver det rene og organiske i naturen. Vælg et toilet i enkelt design som dette fra Spira serien fra Ifö, der både er smukt og rengøringsvenligt – toilettet er nemlig designet uden den traditionelle skyllekant, så bakterier ikke samler sig i kummen. Læs mere her.

Rengøringsvenligt toilet uden skyllekant i rimfree design fra skandinaviske Ifö
© Ifö

Læs mere og bliv inspireret på www.ifö.dk/spira