Opdater dit badeværelse med denne cool flisetrend

Fortjener dit badeværelse et nyt liv? Vi har gennemsøgt Instagram og giver dig her vores bud på de flotteste fliser og klinker til badeværelset.

Fliser til hver en smag

Skal du til at renovere dit badeværelse - og er du blevet forelsket i flise-trenden? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag.

De farverige

Farver hører ikke kun til på væggene i stuen - de hører bestemt også til på badeværelset.

Så er spørgsmålet bare, hvilken farve der er bedst på dit badeværelse.

Tre i en

Er du ikke bange for at indrette med farver, så vælg tre af dine yndlingsfarver og sæt dem sammen, ligesom det fremgår her på File Under Pops instagram.

Klinkerne er placeret lodret og giver derfor mere højde i rummet.

Pastelfarve møder pangfarve

På dette badeværelse er de pastelgrønne klinker på væggen iøjnefaldende, og sammen med den pang-lyserøde håndvask er dette et match made in heaven til den ekstra-modige.

Det orange badeværelse

Vi tror ikke på, at der er mange, der kan blære sig med et orange badeværelse - men det kan inspirerende og farveglade, Pernille Rosenkilde.

En grøn drøm

Er man ikke helt klar til at eksperimentere med flere forskellige farver, kan man også vælge at have samme farve væg og loft, som man har klinker.

Farvede fuger

Hvis du fortrækker det klassiske look, men alligevel har brug for et iøjenfaldende twist, så gå efter en farvet fuge.

Den farvede fuge er bestemt en trend - og vi forstår godt hvorfor!

Blå fuger

Forbind klassiske, lyse klinker og fliser med en farverig fuge. Gør som Gannis headquarter og skab en rød tråd i rummet ved hjælp af en gennemgående blå fuge.

Det sikre valg med et modigt twist

Kan du godt lide de klassiske hvide klinker, men føler der mangler et farvetvist, så kan du passende bruge en fuge i en pangfarve.

Sildebensfliser

Mange sukker efter et sildebensparketgulv gennemsyret i boligens rum. Nu kan det blive en realitet på badeværelset.

Sildebensfliserne danner et mere eksklusivt udtryk, og så er der rig mulighed for at eksperimentere med farverne.

Sildeben på væggen og gulvet

Skab en samhørighed på badeværelset ved at have det samme sildebensmønster på både gulv og væg. Mulighederne er uendelige. Vælg samme farve fliser - eller gør som renoveringsprofilen 'Bareenmy' på Instagram og vælg to forskellige farver.

Samme mønster i forskellig retning

Ønsker du at have sildebenmønsteret på både væg og gulv? Få badeværelset til at virke større ved at placere mønstret på væggen, lodret - og mønstret på gulvet, vandret.

Detaljerige sildebensklinker

Sildebensklinker behøver nødvendigvis ikke at være ensfarvet, det er også muligt at investere i klinker med et marmor-tvist i mønstret.

Intet mindre end eksklusivitet i høj grad.

Tone i tone

På dette badeværelse pryder sildebensmønstret både væg og gulv - og vi elsker de rolige, naturlige farver.

Store fliser

De store fliser er med til at give badeværelset et mere roligt udtryk. Man får hurtigt fornemmelsen af spa og wellness - så hvorfor ikke rykke den følelse hjem på eget badeværelse?

Gråt men godt

De matte, grå klinker er med til at skabe det helt rigtige, rolige udtryk et velvære-badeværelse skal have. Tilføj nogle naturfarver til møbelindretningen, og du har ramt plet.

Marmor-looket

Vi kan ikke få nok af marmor! I køkkenet, i spisestuen og på badeværelset er marmor-looket altid en sikker vinder.

Giv badeværelset et råt udtryk

Hvis du er til det mere industrielle og rå look, så gå med nogle brede fliser, der har et råt finish.

Terrazzofliser

Vi elsker at terrazzofliserne er kommet tilbage. Terrazzofliserne er et perfekt valg af fliser, hvis man ønsker at lege med forskellige udtryk på et ellers enkelt badeværelse.

Fortryllende terrazzo badeværelse

På dette badeværelse er der ingen grund til at gemme brusekabinen væk bag et badeforhæng. Hele badeværelset er gennemsyret af de smukkeste terrazzofliser i de fineste farver - og vi får øjeblikkeligt lyst til at flytte ind.

En vigtig terrazzo detalje

Terrazzo er oftest anvendt som gulvfliser, men kan også sagtens bruges som vægklinker. Her er prikken over i'et helt sikkert, at der er blevet valgt det samme terrazzomønster på sæbehylden i brusekabinen.

Antikt terrazzomønster

Hvis man er interesseret i terrazzotrenden, kan man lige så godt gå all in og tilføje et mønster i fliserne. Så har man sikret sig et terrazzogulv, der skiller sig ud fra mængden.