Fra hverdags-items til designobjekter: Sådan løfter du dit badeværelse med eksklusive detaljer

Reframe-kollektionen fra Unidrain er indbegrebet af dansk design – enkelt, elegant og eksklusivt. Her forvandles badeværelsets basis-tilbehør til luksuriøst design, der forvandler dit badeværelse til det smukkeste i din omgangskreds.

Reframe-produkterne er som gadgets til badeværelset med deres ekstraordinære features. Små ting, der gør en stor forskel.

© Unidrain

Badeværelsets selvfølgeligheder sættes på piedestaler, som var de skulpturelle kunstgenstande. Toiletbørste, toiletrulleholder, bruseskraber, sæbehylde, håndklædestang og kroge kan være netop den prik over i’et – eller snarere et overbevisende udråbstegn! – når du indretter dit bad eller blot vil give det en makeover.

Hos Unidrains Reframe-kollektion lader man nemlig detaljerne løbe med opmærksomheden. Her spiller de produkter, mange af os tager som en selvfølge eller slet ikke tager notits af – statisterne – en hovedrolle. De er badeværelsets state of the art. Klassiske og kompromisløse.

Hold dit badeværelsestilbehør i én farvetone for et minimalistisk udtryk. Her er det tilbehør fra Unidrains Reframe-kollektion, der giver et enkelt og stilfuldt look i den sorte farve.

© Unidrain

Detaljer skaber ro og kontinuitet

Dansk design står øverst i hierakiet på den internationale designscene. Den plads har vi gjort os fortjent til gennem generationer. Og det handler ikke kun om møbeldesign – også dansk design til badeværelset har gjort sig bemærket uden for Danmarks grænser.

Tilbage i 2003 lancerede danske Unidrain det nu ikoniske lineære gulvafløb, og i dag er der kommet mange nye innovative produkter til, heriblandt Reframe-kollektionen designet af Kenneth Waaben.

Reframe-tilbehøret er minimalistisk i sit design, og kollektionen gør det muligt at lade et enkelt materiale skabe sammenhæng i rummet. Det, der gør hele forskellen i din samlede oplevelse af badeværelset.

Designet med de slanke, rektangulære former og eksklusive overflader gør det muligt at skabe en komplet og sammenhængende oplevelse i dit baderum.

Selv de mindste produkter fra Unidrains Reframe-kollektion er designet i et enkelt, elegant og eksklusivt look. Det børstede metal giver de ellers simple produkter et stilfuldt udtryk. Her er det badeværelseskroge fra Reframe-kollektionen i kobber.

© Unidrain

Den stærke konstruktion på skraberen fordeler trykket jævnt over hele skrabebladet, så din overflade med et enkelt strøg bliver ren. Samtidig beskytter de indbyggede “bumpere” på siderne og enderne dine fliser og væg mod skrammer.

© Unidrain

Små ting, der gør en stor forskel

Vi danskere bruger gerne penge på vores badeværelser. Vi drømmer om vores helt private kurbad og spa – om hverdagsluksus, selvforkælelse, ro og velvære.

Produkterne i Reframe-kollektionen er langtidsholdbare valg. Det er investeringer. For produkterne er meget mere end stilsikre og æstetiske, de er funktionelle, praktiske og driftssikre. Udviklet i ønsket om at forbedre det eksisterende med originale, relevante og gennemarbejdede produkter, der rummer kvalitet i både udtryk, funktion og materiale.

Gå efter tilbehør i messing for et luksuriøst look.

© Unidrain