Carolines lille bitte bad

Caroline er flyttet i sin drømmelejlighed, men badet er miniature ... Her giver Lone Barslund nogle indretningsfif til det lille rum.

Hvordan indretter jeg mit mini-bad?

Hej BO BEDRE

Jeg har lige fået en lækker københavner lejlighed med det typiske, lille badeværelse.
Jeg kunne godt tænke mig, at det føles mere som et bad, så er der nogen smart måde at gøre det på, - sådan at det bliver et hyggeligere badeværelse, og ikke bare en bruser og en vask?

Så om der er nogen tricks til at få noget opbevaring ind eller evt hænge bruseforhænget på et bestemt måde.
Vil bare gerne få det til at føles mere som et badeværelse. Der er højt til loftet!
Har vedhæftet lidt billeder, og som du kan se er det MEGET småt!

Mvh Caroline

Kære Caroline.

Du har ret i, at pladsen er trang, så det er mest fornemmelsen af forkælelse og velvære, du kan gøre noget for.
Lidt forbedringer kan du nu godt få plads til. Blandt andet kan du hænge en høj, smal hylde op over toilettet og skubbe bruseforhænget en smule hen mod vasken.
Måske kan det give plads til en eller to højtsiddende hylder på væggen til højre, men du skal jo også kunne nå det, der skal stå deroppe.

Jeg forstår godt at du hænger dit spejl på væggen til højre for toilettet, så du ikke sjasker det til, når du bruser, MEN du kunne godt have en krog begge steder, så du kan flytte rundt på spejlet efter behov. Jeg ville blive irriteret over ikke at have spejl over vasken, når der ikke bruses.
Resten er en forandring i stemning og stil, og her har jeg to forslag:

1: Du kan male væggene i en smuk mørk blå, så du får dramatik og en lidt gotisk stemning i rummet. Mal op til ca 25 cm under loftet og marker overgangen til hvid med en tynd kant af guld eller kobberfarvet maling. Overgangene er afgørende for hvor flot resultatet bliver, så du skal maske af med malertape, så linjerne bliver knivskarpe.

Det kræver en rigtig god loftlampe, at have mørke vægge, så der skal du måske optimere.

2: Og den modsatte model, hvor det er loftet og de øverste 30- 40 cm af væggene, der males i en tilsvarende mørk blå. Resten af væggen skal ikke stå hvide og ferske men males i en varm flødefarvet nuance. Også her kan du lege med en kontrastfarve i overgangen, og meget gerne en eller anden sammenhæng til et nyt forhæng.

Kan du få plads til en krukke eller vase med et par grønne blade, så vil det være super fint.

Vh Lone Barslund

Herunder et par af Lone Barslunds indretningsløsninger til et lille bad.