© By Nord Copenhagen

By Nord Copenhagen åbner badeværelset op for den nordiske natur

Danske By Nord Copenhagen er ude med en spændende efterårskollektion, der på forskellige måder bringer natur og kultur tættere på hinanden.

Inspireret af det nordiske

Det lyder måske lige livligt nok at invitere naturen med indenfor, men du kan være helt rolig. By Nord finder blot inspirationen i den vilde nordiske natur, som de designer deres kollektioner ud fra, og det har bl.a. ført til nogle cool efterårsnyheder til badeværelset.

© By Nord Copenhagen

Bløde efterårsfarver

Linjerne i efterårskollektionen er helt rene, og i samme ånd er farverne holdt i dybe, varme farver og støvede nuancer, som minder om efterårets farveskema.

Farvepaletten ses tydeligt i håndklæder og bademåtter, der går fra klassisk hvid, blød brun og lysegrå til denimblå og mørk grå, og i resten af kollektionen er træ et klart nøgleelement.

© By Nord Copenhagen

Enkle designs

AW16-kollektionen byder som sagt på enkle designs i rene linjer, og et godt eksempel herpå er det nye spejl, der kommer i to farver og størrelser. Spejlet er rundt med en ramme i træ, og så er der faktisk ikke mere i det - så simpelt kan det gøres, når det gøres rigtigt.

© By Nord Copenhagen

Elegant håndklædeholder

I den nye kollektion har By Nord også inkluderet en fed stige til håndklæderne, som står lænet op ad væggen. Den er lavet i langtidstørret egetræ og er en lækker måde at opbevare eller udstille dine håndklæder.

Hvis du ikke planlægger at overdænge den med håndklæder, kan du eventuelt dekorere den i det små med billeder, hængeplanter eller lignende, der giver et lidt andet udtryk.

© By Nord Copenhagen

I samme stil kan du bruge nogle fine håndklæder, f.eks. fra samme kollektion, der også indeholder nogle skæve håndklæder med dyremotiver, som er helt perfekte til dig, der savner lidt elg-selskab til de stille stunder på badeværelset.

I kollektionen finder du også et lidt anderledes hørhåndklæde, der er helt tyndt og lækkert i kvaliteten, men alligevel fungerer som et almindeligt håndklæde og endda tørrer hurtigere, fordi det er tyndere. Håndklæde fås i tre farver og størrelser, så du kan vælge dét, der passer til dine behov.

© By Nord Copenhagen

Bad i fyrreskoven

Lidt i stil med håndklæderne kan du også finde badeforhæng med naturmotiver såsom en sød, smilende sæl eller en skov af fyrretræer, så du næsten føler, at du er trådt ind i et lille stykke af Sverige. Motiverne er i sort/hvid, så de ikke fylder for meget, men blot er et lidt anderledes indslag på badeværelset.

Hvis du ikke er så meget til motiver, findes der også helt ensfarvede udgaver, som er holdt i dæmpede farver.

© By Nord Copenhagen

Forny detaljerne

Hvis du leder efter lidt småt men godt, så finder du i kollektionen nogle helt enkle knager, som er udført i lækkert egetræ. De fås både med sort og naturlig finish, så du kan vælge, hvor meget træet skal fylde.

Dele af kollektionen kan allerede købes på By Nord Copenhagens egen hjemmeside her, og resten kommer løbende.