Bliv inspireret af det romerske bad

I det romerske bad er der fokus på organiske former, naturlige farver og nærvær. Vi har samlet lidt inspiration, så du kan få wellnessstemning og romersk badtema på dit badeværelse.

© Andreas Mikkel Hansen
Håndklæder

Praktisk set er håndklæder uundværlige på badeværelset, men de er også en vigtig accessorie. Farver er definerende for rummets udtryk, og det er derfor vigtigt at overveje hvilken farve håndklæder, du tilføjer til dit badeværelse.

I det romerske tema er det ideelt at vælge neutrale- og jordfarver.

Fra 95 kr., Lexington.

Stige til håndklæder

Denne stige vil fungere perfekt til at hænge håndklæder på. 249 kr., Ilva.

Toiletbørste, sæbedispenser og pedalspand

Det klassiske toiletsæt fra Vipp passer til alle badeværelser. Kvalitet, funktion og design er forenet. De stilsikre, organiske former giver en følelse af ro i badeværelset. Desuden vil det skabe en rød tråd at integrere alle elementerne i badeværelset.

Toiletbørste. 1.249 kr., Vipp
Sæbedispenser. 749 kr., Vipp
Pedalspand. Fra 1.599 kr., Vipp

Badekåbe

På et badeværelse hører en badekåbe sig til. I det romerske tema skal der være fokus på velvære og rolige farver. Denne er tilmed økologisk. 399,95 kr., Ferm Living.

Duftlys

Forkæl alle dine sanser! Dette duftlys "RO" har en svag duft af fugt, der giver god aroma på badeværelset. Designet er enkelt, stilrent og organisk. Lyset tilfører en perfekt wellnessstemning til badet. 250 kr., Skandinavisk.

Trådkurve

Brug disse trådkurve til opbevaring af dine ting på badeværelset. Det kan eventuelt være vaskeklude, cremer, parfumer eller toiletpapir.

Sælges i sæt á to. 950 kr., House Doctor.

Bademåtte

En lækker bademåtte er nødvendig. For at skabe et personligt look, kan du vælge bademåtten i en anden farve end håndklæderne. 595 kr., Lexington.

Tandbørste

Tandbørste i bambus med sorte børster. 49 kr., Nomess.

Konjacsvamp

Perfekt eksfolierende og rensende konjacsvamp til ansigt. 69 kr., Karmameju.

Badeforhæng

Badeforhænget med marmormønster giver en natur- og wellnesssteming til badeværelset. 499 kr., Ferm Living

Vaser

Disse vaser har et antik udtryk, som går hånd i hånd med den romerske stil. Ikke alene vil de være dekorative, de vil også tilføje en afslappet stemning til badeværelset.

Sælges i sæt á to. 140 kr., House Doctor.