Beskidt efter toiletbesøg?

36% af alle danskere føler sig ikke rene, når de har været på toilettet. Vi har samlet de nye toiletter, der afhjælper problemet.

En undersøgelse foretaget af Grohe og YouGov viser, at 36% af danskerne ikke føler sig rene, når de har været på toilettet. Årsagen er for manges tilfælde, at aftørring med papir ikke ses som hygiejnisk.

– Det er nok de færreste, som vil ty til toiletpapir alene, når de skal tørre skidt af hænderne. Ligesom vi helt naturligt rengør med vand, når vi skifter blev på en baby. Så hvorfor bruger vi kun papir, når vi selv er blevet store nok til at klare sagerne på toilettet?, spørger Rasmus Falck, der er Channel & Category Manager Marketing NE for Grohe.

Undersøgelsen er lavet i forbindelse med at Grohe har lanceret douche-toilettet Sensia Arena, der skyller med vand og tørrer med varm luft, når man har været på toilettet. Men Grohe er ikke de eneste, der går den vej: Geberit, Laufen og Villeroy & Boch er blandt de producenter, der tror på toilettet, der ikke kun skyller ud, men også skyller bagen.

Men er det noget, danskerne er interesserede i, når det kommer til stykket? Ja, det tyder den samme undersøgelse fra Grohe og YouGov på. Den viser nemlig, at 47 procent gerne vil have numseskyl i toilettet – hvis det altså kombineres med, at man stadig kan bruge toiletpapir.

Grohe Sensia Arena
© Grohe
Geberit AquaClean Tuma
© Geberit
Laufen Riva
© Laufen