Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Badeværelse med kar ønskes

"Vi kan ikke selv få plads til badekarret, da rummet er noget smalt."

Hej Lone,

Jeg håber, at du har mulighed for at kikke på vores badeværelsesprojekt, da det driller lidt og vi har svært ved at finde plads til vores ønsker.

I dag er rummet indrettet som vist på tegning med en brusekabine i hjørnet, hvor gulvafløbet også er, et almindeligt toilet og en vask.

Vi har en nyfødt baby så vi ønsker os vaskemaskine og pusleplads og faktisk et badekar med brus, da vi får glæde af det mange år fremover.

Toilettet må meget gerne være væghængt hvis du kan få det til at passe.

Vi kan ikke selv få plads til badekarret da rummet er noget smalt, men nu afventer vi om det kan lade sig gøre.

Venligst Karin

Kære Karin,

Hvis I udnytter pladsen bagved døren og er tilfredse med et kar på 70 x 160 cm, så får I en fin badeniche samtidig med, at I udnytter det eksisterende gulvafløb, og det er altid smart at genanvende eksisterende installationer, så I ikke generer underboen unødigt og fordyrer ombygningen.

På samme vis har jeg tegnet en installationskasse i hele rummets længde, dvs. fra karret og hen til modsatte ende, hvor vaskeskab og vaskemaskine er placeret.

Ud over toilettes indbyggede cisterne bruges kassen nemlig til at føre rørene til vaskemaskine og vaskens blandingsbatteri samt til badekarrets blandingsbatteri, så I ikke får nogen synlige rør.

Toppladen og vaskebordet er i samme materiale og højde og samlet med en tynd silicone fuge, så I kan få hylden af hvis cisterne eller rør skal efterses.

Vaskemaskinen placeres i hjørnet så rørene kan løbe bagom vasken. Under vasken er der plads til et 80 cm bredt skuffemodul til diverse bleer, m.m.

Hvis I skal have mere opbevaring er der selvfølgelig god plads på hele endevæggen, men undlad at montere skab eller hylder over puslepladsen i hjørnet over vaskemaskinen.

Dels af skræk for at det kan falde ned men også af hensyn til jer når I står bøjet over baby de næste mange millioner bleskift.

Mange hilsener Lone

© Lone Barslund – NU

© Lone Barslund – EFTER

Relaterede Artikler