6 badeværelser med rustikke detaljer

Træ, beton og musten spiller hovedrollerne på disse badeværelser. Se med i galleriet her, hvor vi har udvalgt badeværelser med rå detaljer.

© Kira Brandt

Et råt badeværelse, der leger med kontrasterne. Her står en gammeltræskammel i kontrast til de fine motiv i fliserne. Det store vindue sørger for, at badeværelset trods de sorte vægge, ikke bliver for mørkt.

Se resten af den rå bolig her.

© Andreas Mikkel Hansen

Et moderne badeværelse med en åbning til resten af huset. Materialevalget er stilsikkert. Her komplementere læderstoppen på spejlet de ubehandlede bjælker i loftet.

Psst. Synes du dette badeværelse er meget åbent? Ejerne understreger, at man står skjult under bruseren.

© Tim Wahlfried

Et skønt hvidt badeværelse med fokus på detaljerne. Lyset strømmer ind for oven og derfor kan ejerne tillade sig at indrette med mørke farver. Stilen giver et rustikt touch.

I den anden ende af badeværelset finder du et badekar med udsigt til pejs.

© Ditte Isager

Ofte vil folk gerne gemme vandrør væk. Her har ejeren beholdt dem fremme som en del af det rå udtryk. Det skulpturelle udtryk passer godt sammen med de naturlige materialer.

Se resten af den bæredygtige bolig her.

© Karsten Damstedt

Den kølige lyseblå farve på mosaikfliserne står flot til den varme glød i træet. Samtidigt er stilen gennemført med bambustæppe og trækasse.

Se resten af det skønne sommerhuset her.

© Tim Wahlfried

I denne bolig er næsten hele overetagen helliget til en spaafdeling. Det bærer rummet tydeligt præg af. Mustensvæggen markerer skråvæggen, hvilket giver et helt unikt udtryk.

I den anden ende af badeværelset ser du et badekar uden armatur - det fyldes op nedefra. Se det her.