3 unikke badeværelser, der udfordrer standarderne

På badeværelset kan du skabe en smuk og sanselig hverdags-oase. Vi har samlet tre af slagsen fra tidligere numre af BO BEDRE, der med hver deres unikke stil udfordrer det gængse badeværelse.

Badeværelset er for alvor blevet et hverdagsrefugium, hvor roen kan sænke sig og sanserne kan stimuleres. Går du med drømme om at lave nyt, kan du her se tre forskellige af slagsen, som du kan se meget af mere i BO BEDRE via appen Wype, hvor du kan læse alle nye og tidligere numre digitalt.

© Andreas Mikkel Hansen

1. Råt og roligt

Med en hel væg i patineret zink og et vintage badekar i samme materiale gør dette badeværelse et særligt væsen af sig med sit rå udgangspunkt og de mørke detaljer. I kombination med hinanden giver det et roligt udtryk, hvor sanselige overflader skaber et rum med underspillet luksus.

Tip: En mørk indretning behøver ikke nødvendigvis betyde et mørkt rum. Sørg for masser af naturligt lys og struktur i overfladerne for at skabe lys og spil i indretningen.

© Andreas Mikkel Hansen
© Andreas Mikkel Hansen

3. Middelhavs-minimalisme

I dette badeværelse er det i høj grad detaljerne, der gør forskellen og leder tankerne hen på det solrige Middelhav med hvidkalkede huse og blå nuancer. Her får det minimalistiske udtryk modspil af den klare, blå bruseniche og de matchende hylder, der bliver fremhævet af messingdetaljerne, som går igen i hele rummet.

Tip: Fremhæv rør og andre detaljer på badeværelset i stedet for at gemme dem væk ved at give dem en opsigtsvækkende farve, der skaber kontrast og leg på badeværelset.