3 trends, der indtager vores badeværelser lige nu

Hvis du gerne vil have flere farver i dit hjem, er badeværelset det perfekte sted at sætte ind. Bliv opdateret på de nyeste indretningstrends, og få inspiration til at skabe et personligt rum med øje for detaljen.

Iøjnefaldende farvemiks

Efter en lang periode med hvide og neutrale badeværelser er farverne nu tilbage i stor stil. Der er gang i hele skalaen – og ikke kun de støvede pasteller, vi har set de seneste år.

Iøjnefaldende nuancer som midnatsblå, postkasserød og varm gul er flyttet ind på både vægge, gulve og møbler og puster på legende og befriende vis nyt liv i indretningen.

Hvis du har planer om at kaste dig ud i mere modige kombinationer, er det værd at overveje, hvilke elementer du vil give en farve. Fliser, porcelæn og møbler er dyre at skifte. Medmindre du er 100% sikker på, at nuancerne skal bo på dit badeværelse de næste mange år frem, kan det derfor være en god idé at nøjes med at være kreativ med vægge, lofter og accessories.

Skal der alligevel lidt farve på møblerne, så gå efter en rolig tone som dyb blå, der skaber blikfang, men også ser smuk ud sammen med mere nedtonede nuancer.

Midnatsblå komplementerer stort set alle andre farver og skaber samtidig en naturlig reference til vand og hav, som passer perfekt til baderummet.

Naturen er kommet for at blive

Naturlige materialer er ikke nye på badeværelset, men det er en trend, der bliver ved med at udvikle sig. Naturpaletten spænder bredt og kan bruges i stort set alle badeværelser – lige fra det klassiske med marmor til det moderne med farverig terrazzo, der giver plads til udskejelser.

Træelementer vinder også mere og mere ind og giver et roligt og varmt modspil til køligere materialer som fliser og natursten. I nybyggede baderum ses eksempelvis hele vægge eller gulve af træ, men mindre kan også gøre det.

Du kan nemt give dit badeværelse et nordisk touch ved at tilføje en baderist i træ eller et lille møbel som en træskammel eller en flettet vasketøjskurv.

Naturmaterialer vinder mere og mere frem på badeværelset – på både møbler, gulve og vægge.

Varme detaljer i træ skaber et flot modspil til rummets ellers hårde flader. Møbler i 'eg melamin' fra Ifö Sense Art.

Små detaljer som dufte, planter og rejsefund kan tilføje et unikt touch til dit badeværelse.

Det væghængte toilet Ifö Spira Art skaber et roligt udtryk og gør samtidig rengøringen lidt lettere.