badeværelse indretning toilet håndvask Geberit
© Geberit

3 detaljer du skal huske, når du indretter dit badeværelse

Du kan let komme til at glemme de vigtige detaljer, når du indretter et rum. Men detaljerne har stor betydning - især når du indretter badeværelset.

"Godt design skal aldrig følge trends, det skal være tidløst." Sådan siger den anerkendte schweiziske designer Christoph Behling. For selvom badeværelset skal være flot, skal det bestemt også være funktionelt - helt ned til mindste detalje.

Netop detaljerne har stor betydning for at skabe et sammenhængende og flot udtryk i rummet. Derfor er det smart at tænke over detaljerne, når du indretter dit badeværelse. Der er nemlig mange flere muligheder for smarte løsninger, end du tror.

Her er tre moderne detaljer på badeværelset, der får det bedste frem i både badeværelsets stil og funktionalitet.

Geberit badeværelse afløbsrist afløb CleanLine
© Geberit

1. Strømlinede afløb

Afløbet i brusenichen er måske ikke det, der bliver lagt flest tanker i, når badeværelset skal indrettes. Men i dag findes der afløbsriste, der på flotteste vis integreres i gulvet, så de ikke skæmmer de smukke klinker i badet. Dermed får du funktionalitet uden at gå på kompromis med stil.

Geberit CleanLine har et smukt og moderne design, der er let at integrere i badet. Modsat mange traditionelle afløbsrender, kan snavs og bakterier ikke samle sig i yderkanterne, da alt vandet samles midtpå, hvor der tilmed er en integreret hårsi.

Geberit Omega remote skylleknap toilet badeværelse
© Geberit

2. Luksuriøs betjeningsplade

Måske tænker du ikke så meget over skylleknappen til dit toilet, men i dag kan de meget mere, end man skulle tro. Schweiziske Geberit har en serie af moderne betjeningspaneler til dit toilet, der er skabt i hvert deres unikke design med forskellige, smarte funktioner.

Geberit DuoFresh betjeningspladen findes i flere forskellige farver og materialer, så du kan matche den lige præcis til stilen på dit badeværelse. Den tilhørende cisterne, der er gemt bag væggen, fjerner endda dårlig lugt, så der altid dufter friskt på badeværelset.

Læs mere og find din favorit her.

Geberit AguaClean Mera Monolith moduler toilet badeværelse
© Geberit

3. Gennemførte moduler

Skab et smukt og gennemført udtryk på badeværelset med moduler til håndvasken og toilettet. Geberit Monolith Plus er udført i glas og børstet aluminium og fås i sort, hvid, umbra og sand - så kan du skabe lige det look, du ønsker. Modulerne er desuden rengøringsvenlige og har indbygget lugtudsugning.