© Cane-line

Skab din egen grønne oase

Grøn er en vigtig farve i 2018. Brug temaet til at indrette en trendy terrasse eller altan denne sommer, der samtidig oser af natur, ro og afslapning – også selvom du lever midt i byen.

Grøn er en af de hotteste farver i 2018, men hvor det sidste år især var den mørkegrønne farve, der var i fokus, er det nu en mere frisk og klar grøn. Det har vi også spottet i kollektionsnyhederne fra danske Cane-line, som du her kan se nyheder fra sammen med vores tips til årets sommertrend: en grøn oase.

  • "Byg" en skov

Måske bor du i byen uden en have, men en urban oase kan være mindst lige så skøn, når bare der er levende grønt i plantekasser, krukker og potter. Gå efter en stor statement-palme, bregner, kaktusser og urter som f.eks. mynte (der også kan nydes i en kølig cocktail eller dejlig sommersalat).

  • Husk naturlige materialer

Tænk gerne i naturmaterialer, når du skal indrette dit grønne fristed. Træ giver en følelse af skovens ro, og teak giver et laidback look a la resort-ferie på Bali. Alle de lyse nuancer passer i øvrigt perfekt til sommer og i den minimale nordiske boligstil, som de fleste af os har.

  • Grønne møbler gør forskellen

Vælger du møbler, som ikke er i naturmaterialer, så vælg dem i grønne farver. Det kan måske virke lidt vovet, men miks gerne flere forskellige nuancer fra den grønne palette, da det vil give cool tropisk effekt. Det samme princip gælder selvfølgelig også dit tilbehør.

  • Inviter til afslapning og hygge

Bløde ting giver en blød følelse, der gør det naturligt at slappe af. Husk at pynte dine omgivelser med hyggelige elementer a la et stuemiljø. Det kan f.eks. være med et gulvtæppe, puder eller en puf. Og selvfølgelig stemningsskabende lanterner til levende lys.

Få mere inspiration via Caneline.dk/outdoor, der er kendt for sit komplette sortiment af smukke og slidstærke skandinaviske designerprodukter til udendørslivet.