© Cane-line

4 eksklusive designs, der fuldender dit uderum

Er du også i fuld gang med at forberede dit uderum til sommerens lange dage og lune aftener? Vi giver dig fire lækre items perfekt til sommerens udendørsstunder.

Med foråret godt over os og sommeren lige for døren, kan vi næsten ikke vente med at bruge tiden sammen med familie og venner udenfor. For når vejret er til det, kan hele dage og aftener bruges i det lune vejr på terrassen med lækker mad og et glas kold vin.

For at skabe de helt perfekte rammer til det ultimative udeliv i sommermånederne har vi fundet fire lækre nyheder fra Cane-line, Danmarks førende producent af eksklusive udendørsmøbler, der alle sammen vil fuldende dit uderum.

© Cane-line
© Cane-line

1. Komfortable spisebordsstole

Ingen terrasse er fuldendt uden det helt rigtige spisebordssæt. Det er her, samværet for alvor folder sig ud om sommeren med middage tilberedt over grill og lette frokoster i solen.

Derfor er det altafgørende, at man sidder godt. Cane-line har udvidet deres populære lounge-serie, Peacock, designet af Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, med en smuk spisebordsstol. Peacock stolen har et stel af aluminium og ben af teak, mens skallen er i Soft Rope flet, som er UV-resistent.

Peacock stolen vil, udover ultimativ komfort, tilføje naturlig varme og hygge til dit uderum, og vil spille smukt sammen med spisebordene i den nye Endless-serie. Så kan du sidde længe ved spisebordet og nyde de varme aftener.

© Cane-line

2. Alsidige og smukke lanterner

Udendørslys i alle afskygninger gør noget helt særligt ved sommerens lange aftener og bidrager med en hyggelig og sydlandsk stemning. Om så det er levende lys, små lamper eller hængende lys i træer eller over terrassen.

Lighthouse-lanternerne fra Cane-line vil give dit uderum masser af liv med plads til levende lys, der helt uforstyrret fra vind og vejr kan lyse op i sommeraftenen. Har du i forvejen tilstrækkeligt med lys, kan du i stedet bruge lanternerne som minidrivhuse med plads til dine favorit krydderurter. Eller brug dem som displays til smukke blomster og fine planter.

© Cane-line
© Cane-line

3. Lette sideborde

Har du en stor have, kan du med fordel opdele den i små hyggekroge målrettet forskellige tidspunkter på dagen eller forskellige lejligheder. Lav for eksempel en hyggekrog, hvor du kan nyde aftensolen og den smukke solnedgang i ro og mag.

Gør din hyggekrog endnu mere funktionel ved at bruge bordet Twist fra Cane-line, der kan passe ind hvor som helst og give dig mulighed for afsætning af den kølige vin eller den gode bog, du er i gang med. Bordet er udført i høj kvalitet i et tidløst design og kan bruges inde som ude.

© Cane-line

4. Puf til ren afslapning

Er en af de hyggekroge, du inddeler din terrasse eller have i, dedikeret til ren afslapning i solen, så kan det være rart at få sine fødder op, selvom man ikke har en liggestol.

En nyhed fra Cane-line lader dig gøre netop det. Cube-puffen er udført i Cane-line Soft Rope og er håndflettet i et smukt mønster, der giver tekstur og elegance. Hvil fødderne på den, brug den som ekstra siddeplads eller brug den med en bakke for et ekstra afsætningsbord.

Med sin mørkegrå farve vil Cube-puffen stå flot sammen med elementer fra lounge-serien Peacock, der er udført i samme slidstærke og bløde materiale. Eller kombiner den med mere minimalistiske møbler i for eksempel aluminium og keramik for at skabe modspil.

Find forhandler, og få meget mere inspiration til dit uderum på Cane-line.dk