Lav din morgenkaffe med to bank på sengebordet

Ny gadget åbner op for nye muligheder i en travl hverdag.

© Knocki

Ny gadget på markedet

Knocki er navnet på den nye gadget, som giver dig mulighed for at styre dine elektroniske enheder i hjemmet ved blot et eller flere bank på en given overflade.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Nu kan du lave din morgenkaffe med to bank på sengebordet, tænde lyset i stuen med et bank på væggen eller få en besked på din mobiltelefon, når der bliver banket på din hoveddør.

Knocki kan placeres på mange forskellige overflader som vægge af sten, træ eller gips, og på borde og døre. Videre er den kompatibel med blandt andet Spotify, Sonos og Phillips hue. Udover at være funktionel er Knocki udført i flot, minimalistisk design og findes i både sort og hvid.

Idéen blev ført ud i livet gennem en Kickstarter-indsamling for 3 år tilbage og i dag sælges produktet på det danske marked.

Indtil videre er det kun avXperten, som forhandler produktet herhjemme:

– Det er et vildt interessant og innovativt produkt, som vi bare skulle forhandle i vores webshop. Dels fordi der ligger en nyskabende teknologi bag, men i endnu højere grad fordi produktet er ekstremt nyttigt i hverdagsbrug. En Knocki er mere end blot en gimmick-gadget,” fortæller Nikolaj Nielsen, der er direktør i avXperten.

© Knocki