Se IKEA og Sonos’ nye fælleskollektion

De to brands er giganter inden for hver deres branche. Nu har de slået sig sammen og skabt SYMFONISK-kollektionen.

IKEA x Sonos
© IKEA x Sonos

En ny kollektion med fokus på lyd og lys

For at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet er lys og lyd to af de vigtigste elementer. Så hvorfor ikke smelte dem sammen? Det har Sonos og IKEA nu gjort. De har slået hovederne sammen og netop lanceret SYMFONISK kollektionen, som blandt andet indebærer en bordlampe med indbygget wifi-højtaler.

– Vi vidste fra starten, at vi ville udfordre traditionel high tech-æstetik. Lampehøjttalerens design stammer fra ideen om en pejs – et element i vores hjem, som både spreder lys og lyd, forklarer Iina Vuorivirta, en af designerne af SYMFONISK lampehøjttaleren hos IKEA of Sweden.

IKEA x Sonos
© IKEA x Sonos
IKEA x Sonos
© IKEA x Sonos

Det bedste fra begge verdener

IKEA har bidraget med deres viden om indretning og Sonos har tilføjet deres ekspertise inden for lyd. På den måde har de skabt et produkt, som ingen af dem ville have kunne skabe uden den anden:

– Ønsket var at skabe produkter, som ingen af os kunne eller ville skabe alene. Og eftersom både musik og lys er altafgørende for at skabe en bestemt stemning, har vi udviklet et produkt, som leverer begge dele, nemlig SYMFONISK bordlampen med wifi-højttaler, siger Tad Toulis, designchef hos Sonos.

SYMFONISK kollektionen bliver for første gang fremvist under designmessen Salone del Mobile i Milano, hvor mange andre nyheder også bliver præsenteret.

Kollektionen består af bordlampen med indbygget højtaler til 1699 kr., og en wifi-højtaler, som kan anvendes som boghylde til 799 kr. Begge items passer med det minimalistiske design rigtig fint ind i den nordiske indretningsstil.

IKEA x Sonos
© IKEA x Sonos