Se det nye limited edition stel fra Royal Copenhagen

En designklassiker bliver udfordret og får et nyt look i forbindelse med 20-års jubilæum.

© Royal Copenhagen

20-års jubilæum for Blå Mega Riflet

I 2020 fejrer Royal Copenhagen 20-års jubilæet for Blå Mega Riflet. Dette gør de ved at byde velkommen til en ny særkollektion, Mega Rose.

Mega Rose er en nyfortolkning af det folkekære Blå Mega Riflet-stel. Det nye limited edition-stel er kommet til ved et inspirerende, kunstnerisk samarbejde mellem keramiker Karen Kjældgård-Larsen og billedkunstner Mette Hannemann.

© Royal Copenhagen
© Royal Copenhagen

Et kreativt take på det velkendte stel

Hele ni steldele fra Royal Copenhagens Blå Mega Riflet-stel har fået et kreativt tvist af Kjældgård-Larsen og Hannemann.

Det i forvejen unikke stel er blevet nyfortolket i form af fine blomstersilhuetter, der pryder det klassiske, håndmalede Mega Mussel. Disse blomstersilhuetter er sprøjtemalet i hånden - og giver stellet et mere ekspressivt og poetisk udtryk.

© Royal Copenhagen

Limited Edition

– Da vi første gang satte Mega Rose sammen med Blå Mega Riflet, syntes vi at det så fantastisk ud. Tanken om at alle delene i Mega Rose er Limited Edition, som betyder, at man kan føje små kunstværker til sin porcelænssamling, syntes vi er ret skøn. Bare et lille dryp af blød, blå farve, som gør en stor forskel, fortæller Mette Hannemann.

Mega Rose fremstilles i et begrænset oplag og forhandles online på Royal Copenhagens egen hjemmeside og i udvalgte butikker.

Se mere fra kollektionen her.