Showroom
© AARHUS DESIGN HUB / STOFF NAGEL

Nyt designevent finder sted i Aarhus

Aarhus Design Hub er et nyt to-dags event med fokus på interiør, møbler og belysning.

En række aarhusianske interiørbrands er gået sammen om at skabe et nyt designevent, hvor man kan komme helt tæt på designerne og folkene bag.

Aarhus Design Hub, som eventet hedder, finder sted 1.-2. september, hvor seks forskellige showrooms åbner dørene.

Til trods for, at Aarhus er Danmarks næststørste by, har den østjyske by ikke nogen messe e.lign for bolig og design. Det vil arrangørerne gøre op med.

“Aarhus har dygtige designbrands, der udspringer herfra og ikke mindst fantastiske designbutikker. Vi ser det derfor som helt naturligt, at Aarhus får sit eget brancheevent, og forhåbentligt bliver det en årlig succesfuld begivenhed, hvor vi aarhusianske virksomheder får mulighed for at vise vores egne showrooms frem,” fortæller Bine Malund Lind, ejer af brandet Stoff Nagel, der er initiativtager til Aarhus Design Hub.

© Stoff Nagel

En hyldest til design

Alle de involverede showrooms ligger inden for gåafstand af hinanden, så der er mulighed for at lægge en overkommelig rute og nå forbi alle stederne, hvor brands som STOFF Nagel, AYTM, By Wirth, DOKK16, ester & erik, KlipKlap, Kreafunk, Nordic Tales, Studio About, Taishō, Wabi Sabi Nordic, We Do Wood og Woodstyle er repræsenteret.

Ifølge arrangørerne, er Aarhus Design Hub overordnet set en hyldest til design, partnerskab, mangfoldighed og Aarhus by.

Aarhus Design Hub finder sted torsdag 1. september fra 10-18 og fredag 2. september fra 10-16. Udover åbne showrooms, kan man komme til talk med Rikke Skytte, der er fremtids- og adfærdsforsker med speciale i fremtidens design, indretning og arkitektur, samt velkomstmiddag torsdag aften.

Eventet er primært rettet mod professionelle i branchen, og har man lyst til at deltage, skal man registre sig på deres hjemmeside.