Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nye skulpturelle vaser fra Lyngby Porcelæn

Designeren har fundet inspiration i kvindekroppen.

Lyngby Porcelæn Philip Bro Ludvigsen Tura vase

© Lyngby Porcelæn

Design med poetisk kvalitet

Lyngby Porcelæn skriver videre på sin ikoniske vasearv med kollektionen Tura, der består af to skulpturelle vaser. Navnet Tura er afledt af det spanske ord for talje, så det er tydeligt, hvor designeren har fundet inspirationen.

Tura er skabt i samarbejde med den anerkendte designer Philip Bro Ludvigsen, som løfter Lyngbyvasens kendte riller fra industriel Bauhaus til feminin plissé og sætter volumen på den klassiske vase og kandevasen.

Med vasernes markante størrelse gør de sig smukt på gulvet, i hall’en eller på midten af bordet - proportionerne i designet er også skabt, så de klæder og komplementerer hinanden og kan indgå i indretningen som et moderne stilleben.

Tura Vase (34 cm) og Kandevase (27,5 cm) i glaseret hvidt porcelæn koster henholdsvis 1.999,95 og 1.699,95 kr. og kommer i butikkerne i september.

Lyngby Porcelæn Philip Bro Ludvigsen Tura vase og kande

© Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn Philip Bro Ludvigsen Tura vase

© Lyngby Porcelæn

Relaterede Artikler