Dupli-kollektion Stila gardiner
© Stila

Ny eksklusiv kollektion af tekstiler til vinduet

Designbrandet Stila lancerer nu en helt ny kollektion af Dupli og plissé-gardiner, der gør vinduet til en central del af indretningen.

Flot og funktionelt

Det er slut med praktiske mørklægningsgardiner, som man mest af alt ønsker at gemme væk. Designbrandet Stila lancerer nemlig en helt ny kollektion af funktionelle gardiner til vinduet.

De er nemlig lavet af særligt udvalgte tekstiler, der er vævet på smukkeste vis til forskellige teksturer og udtryk, der indrammer og giver personlighed til rummet.

Dupli-kollektion Stila gardiner
© Stila

250 forskellige udtryk

Den nye kollektion af Dupli og plisségardiner byder på flere end 250 forskellige udtryk – alt fra lyse til mørke nuancer samt udvalgte trendfarver. 90 % af kollektionen er OEKO-Tex og/eller Cradle-to-Cradle certificeret, ligesom den nye kollektion også byder på tekstiler af genanvendte plastikflasker.

Alle tekstilerne i den nye kollektion kan blive omdannet til skræddersyede gardiner, som kan få det udtryk, form og funktion, du drømmer om.

Dupli-kollektion Stila gardiner
© Stila
Plissé-kollektion Stila gardiner
© Stila

Plissé: eksklusivt og sofistikeret udtryk

Er du på udkig efter et sofistikeret udtryk til rummet, skal du kigge på den nye plissé-kollektion. Her er det klassiske gardin forenet med et væld af teksturer, der skaber en fantastisk stoflighed til rummet, de placeres i. Den nye kollektion består af både transparente tekstiler og tekstiler med mere tyngde, der kan skabe alt fra et let til et mere bastant udtryk i hjemmet.

Den byder ligeledes på et væld af smukke knækkede nuancer med både blanke og matte udtryk, så du kan skabe lige præcis den stemning, du drømmer om. I kollektionen finder du også varmereflekterende tekstiler, der kan medvirke til et godt indeklima.

Plissé-kollektion Stila gardiner
© Stila
Plissé-kollektion Stila gardiner
© Stila

Dupli: funktioner i smukke klæder

Har du et behov for en særlig funktionalitet, skal du kigge efter de nye tekstiler i Dupli-kollektionen. Ligesom ved plissé-kollektionen er der arbejdet med at finde eksklusive tekstiler med smukke teksturer, der kan være prikken over i'et i hjemmet.

Dupli er dog langt mere end et smukt udtryk. Denne gardintype er nemlig ideel til dig, der har et særligt behov, du ønsker at opfylde. Her finder du smukke tekstiler, der både kan mørklægge, lystransmittere, varmereflektere, varmeisolere og sågar lydabsorbere.

Læs mere om Stila på deres hjemmeside her.

Dupli-kollektion Stila gardiner
© Stila
Dupli-kollektion Stila gardiner
© Stila