© Dmitry Kozinenko

Møbeldesign med optisk bedrag

Æstetisk perfektion og optisk illusion i stærk symbiose. Ukrainske Dmitry Kozinenko har fingeren på pulsen og efterlader os vilde efter mere.

Field - en fryd for øjet

Glem alt om kedelige reolsystemer og hyldeopsatser. Ukrainske Dmitry Kozinenko tager klassisk møbeldesign til nye dimensioner. Med sit nyeste skud på designstammen, forsøger han at implementere optiske illusioner i sit møbel. Det er Field et sandt bevis på.

Den visuelle effekt ændrer karakter, i samme øjeblik at point of view ændres. Vi bliver sanseligt mættet af det indtryk, Field efterlader os med. Vi overraskes og forundres på én og samme tid, og vil i fremtiden holde skarpt øje med nyheder fra den ukrainske designspire.

Ved første øjekast undres man over de manglende afsatser på hylden. Ser du Field fra en frontal synsvinkel, synes tingene at svæve frit rundt mellem de stringente, lodrette metalstænger.

Designet er strømlinet, enkelt og topmoderne. Det industrielle look skaber en minimalistisk arrogance, der efterlader beskueren sulten efter mere. Er du interesseret i yderligere information eller inspiration om Kozinenko og hans spektakulære designs, kan du via dette link tjekke flere af hans idéer ud.