Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Keramik i nye klæder

Antikkens keramiske kunstværker har inspireret til disse særlige vaser skabt i papir. Vælg mellem otte fine og farvestrålende design.

Det spanske designstudio Octaevo står bag de håndlavede papirvaser Floreo, som er skabt med otte smukke motiver i klare farver. Vaserne er designet med den unikke detalje, at alle motiverne har et gyldent element i sig – for eksempel guldkinderne på varianten Janus.

Floreo er skabt i praktisk vandtæt papir og kan sættes over et stort glas eller en 1½ liters plasticflaske uden top – klar til at komplementere forårsbuketten. De middelhavsinspirerede motiver fungerer som små kunstværker og kan udgøre en fed kontrast blandt mere stilrene vaser eller i en meget hvid indretning.

Vaserne koster mellem 129-139 kr. og kan købes hos Designdelicatessen, hvor du også kan se andre af Octaevos farvestrålende produkter.

Relaterede Artikler