Juna i samarbejde med kendt dansk designer

Inspirationen til nattøjskollektionen kommer fra en nostalgisk blanding af længsel, positive minder og stemninger.

JP x JUNA kollektion af nattøj
© JUNA

PJ X JUNA

Juna er kendt for sit tekstildesign, og især sengetøjet finder man i mange hjem. Sidste år tilføjede Juna nattøj til porteføljen og gjorde det muligt at matche med sit sengetøj.

Nu præsenterer Juna et samarbejde med den internationalt anerkendte modeskaber Peter Jensen, PJ X JUNA.

Den nye nattøjsserie indeholder lange shorts, natskjorter, kortærmede skjorter, skjortekjoler og tunikaer i 100% økologisk bomuld, med et enkelt look og boxy silhuetter og store lommer, tro mod Peter Jensens design-DNA.

– Jeg designer med tydelige referencer til herretøj, og i mit enkle design er simple boxy silhuetter og et stærkt fokus på udvalgte detaljer den gennemgående signatur for at skabe et markant skandinavisk udtryk i et miks af nostalgi, unisex-referencer og et meget rent design, forklarer Peter Jensen.

Trods de fremtrædende referencer til herretøjet, som er karakteristisk for hans design, henter Peter Jensen også inspiration i sin egen barndom og de stærke kvinder, der har præget hans opvækst:

– Jeg husker stadig, da jeg som lille overnattede hos min mormor. Dengang lånte jeg altid en af hendes natkjoler, når jeg skulle i seng, og det var det bedste stykke tøj at sove i. Minderne om mormors natkjole giver mig lidt den samme følelse, som hver gang jeg genser min favoritscene i Ingmar Bergmans klassiske film ’Fanny og Alexander’. Der, hvor de løber rundt i de her gammeldags, hvide natskjorter gennem hele huset, og alt stadig er godt. Inspirationen til nattøjskollektionen er netop kommet af denne nostalgiske blanding af længsel, positive minder og stemninger, der relaterer sig til pyjamassen for mig.

Delene i PJ X JUNA kollektionen kommer i størrelse S/M og M/L i tekstilerne Monochrome, Pleasantly og Bæk & Bølge, i nordisk pastel, vintage blomsterprint og ternede candy colors.

Priser mellem 399 kr. og 499 kr.

Du finder de nye fine nattøjs-styles hos juna.dk.

JP x JUNA kollektion af nattøj
© JUNA