Genialt fremtids-design, der går helt nye veje

Magasinet Wired følger med i udviklingen indenfor intelligent design. Her er nogle af de mest geniale påfund, verden har set i nyere tid. For eksempel tallerkenen, der får børn til at juble, mens de spiser grøntsager.

Spisesæt og barn snakker sammen

Yumit Plate er stadig under udvikling, men ideen er genial. Spiseættet omsætter sunde madvarer til point, som børn kan spille videre med på computerspil. På den måde er der pludselig en meget større motivatiion til at spise broccoli, og det er sjovere at spise, når tallerkenen snakker med dig.

Se flere designs, som vil ændre fremtiden i følge Wired.com

Bordet, der regulerer varmen i rummet

Zero Energy Furniture er et opsigtsvækkende projekt skabt af en fransk designer og ingeniør.
Under bordpladen af egetræ er det, man bedst kan beskrive som en 'svamp', der suger varme til sig og afgiver den igen, når rummet bliver for køligt. På den måde bliver bordet i sig selv en ventilerende og energibesparende enhed.

OL-faklen anno 2016!

I 1936 blev den første OL-fakkel tændt og båret rundt til de olympiske lege i Berlin.
Der er - heldigvis - sket meget siden nazisternes propaganda-party i 36, og nu 80 år efter er faklen et gas-drevet designobjekt i topklasse, der bæres af 12.000 mennesker rundt i Brasiliens byer.
Faklen til sommerlegene i Rio er designet af et brasiliansk firma og har en satin/aluminiums-overflade, som folder sig ud ved et enkelt greb af bæreren. Ultra-cool!