Bubble vaser fra Glassmedjen
© Stilleben & Glassmedjen

Få stuen til at funkle med en mundblæst Bubble Vase fra Glassmedjen

Mundblæste unikavaser i farvet glas er ikke noget, man kun falder over i turistcentrene. Man kan også få dem med posten.

Unika glasvaser på nettet

På havnen i Hundested på Sjælland huserer glaspuster-ægteparret Nanna Backhaus Brown og Andrew Jason Brown.

Det er ofte den slags steder, man finder de åbne glaspusterier med butik og værksted samlet i ét: Ved havne i idylliske fiskelejrer og lignende turistcentre. Det er åbenbart her, at glastrangen og behovet for kunsthåndværk melder sig stærkest hos skønhedshungrende feriegæster.

Kunsthåndværk og unika-glasvaser kan dog også købes på nettet. Webshoppen Stilleben.dkhar specialiseret sig i glaskunstnere og andre kunsthåndværkere, som i denne webshop kan finde et velegnet udstillingsvindue og en virtuel købmandsdisk.

Glasbowler fra Glassmedjen, som kan købes på stilleben.dk
© Stilleben + Glassmedjen

Glassmedjen i Hundested

Nanna Backhaus Brown og Andrew Jason Brown er erfarne glaspustere, der på ægte navervis har rejst rundt i verden for at søge inspiration og lære nye teknikker. De mødtes på et glaspusteri i Bretagne og er i dag partnere i livet og i kunsten med fast base i kombineret glaspusteri og butik på havnen i Hundested.

De funklende farvede glasvaser, som vi har spottet på Stilleben.dk, findes kun i ganske få eksemplarer: 6 i transparent blå, 6 i transparent grøn, 6 i transparent rosa og 6 i transparent rav. Prisen er fast på vaserne: 1.250 kroner.

Find vaserne her på Stilleben.dk

Læs mere om Glassmedjen og om Nanna Backhaus Brown og Andrew Jason Brown på Glassmedjens egen hjemmeside.

Bubble vase fra Glassmedjen brugt som blomstervase.
© Stilleben + Glassmedjen