© Herskind by Jan Herskind

Endelig! Her er elcyklen, der både er funktionel og stilet

Overvejer du at investere i en elcykel, men har endnu ikke fundet en, der kan måle sig med det klassiske look på din citybike? Så kan cykeldesigner Jan Herskinds nyeste kreation meget vel være noget for dig.

Klassisk stil møder moderne teknologi

Udvalget af elcykler har i flere år været domineret af futuristisk design og robuste detaljer. Men nu har en helt ny variant ramt de danske cykelstier.

Med cyklen JH01 forener den internationalt anerkendte designer Jan Herskind æstetik og funktionalitet i ét tjekket bykøretøj. Elcyklens ydre er skabt med inspiration fra både danske og italienske designtraditioner – den er let og funktionel, mens materialerne, der primært består af stål og læder, trækker tråde til 60’ernes ikoniske italienske racere.

Kigger du nærmere på detaljerne, er det også tydeligt at se, at det er en erfaren designer, der står bag. Stellet er samlet uden grove svejsninger, og batteriet er placeret i en lædertaske under sadlen frem for på bagagebæreren. En cool detalje, der giver et klassisk udtryk og sørger for optimal vægtfordeling, når du suser afsted på cyklen.

På den nye JH01-elcykel er batteriet placeret i en elegant lædertaske under sadlen.

© Herskind by Jan Herskind

Cyklen vejer kun 17,5 kg og er derfor også let at køre på, når motoren ikke er slået til.

© Herskind by Jan Herskind

Jan Herskind har udviklet JH01 i samarbejde med Lars Andersen, der er tidligere cykelmekaniker for det danske cykellandshold.

© Herskind by Jan Herskind

Den nye elcykel fra Herskind by Jan Herskind fås i to modeller: LADY og GENT. Se mere her.

© Herskind by Jan Herskind