Designnyheder der holder hele vejen

Skønne nyheder i moderne design og flotte mørke farver, som passer ind i ethvert moderne hjem.

Hayons nye objects
© Jaime Hayon og Fritz Hansen

Samarbejdet mellem Jaime Hayon og Fritz Hansen fortsætter den kreative og legende stil, de begyndte med. Seneste skud på stammen er en serie puder og plaider samt en sofa-bakke. Mønstrene er fra Jaime Hayons eget billed-univers og er skabt til at gøre folk glade, forklarer designeren. Bakken koster 999 kr., og plaiden, som fås i flere farver, 1899 kr. Der fås desuden puder, som koster 699 kr., Fritz Hansen.

Passende til entré og stue
© Jens Lyngsøe Interieur

Det enkle sidebord fra Jens Lyngsøe Interieur er udført i metal, der er påført en kobberfinish. Bordet er kegleformet og måler h 51 x diam. 41 cm. 3250 kr., Jens Lyngsøe Interieur.

Blanke overflader
© Kristina Dam Studios

Kristina Dam Studios seneste kollektion rummer blandt andet Mirror Table med spejlblanke sider og poleret marmortop. Ved at spejle omgivelserne skaber bordet et rum uden at fylde, fordi det spejler omgivelserne. 6000 kr.

Kompromisløs
© Amanda Lilholt

Amanda Lilholt har en helt egen stil, der nok vil skille vandende. Hendes kompromisløse design træder frem, råber op og tør være anderledes end mængden, og det skal hun have tak for. Stolen her i pels, pulverlakeret stål og messing koster 32.000 kr., Amanda Lilholt.

KK Daybed i mørkefarver
© Charlotte Hønckes

Charlotte Hønckes flotte KK Daybed, hvor man kan fjerne en hynde og bruge halvdelen som bord, var en af sidste års spændende nyheder. Nu fås den også i en sortlakeret version med hynder i Kvadrats Harald-velour, designet af Raf Simons,
i farverne lysegrøn, mørkegrøn, mørkeblå, terracotta og lilla. 17.700 kr., By KlipKlap.