Design Favoritter 2023: Tilbehør - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 5

Bryne Vase fra ILVA

Kvindekroppens former har inspireret til BRYNE-vasen, som er produceret i naturflet. Den fås i to størrelser – og vil give naturstemning både ude og inde.

Læs mere om produktet her

2 / 5

THE CENTER & THE SIDE fra BRANDT Collective

Skønheden findes som bekendt i detaljen, og det lever de nye greb fra BRANDT Collective fuldt op til. Her har køberen mulighed for at skabe et personligt look på skabe, skuffer eller andre opbevaringsmøbler.

Læs mere om produktet her

3 / 5

INU fra Zone F&H Group

Vasen INU inviterer til leg og kreativitet. Vasen består af to dele, hvor topstykket kan vendes. Vender du halsen nedad, er vasen den perfekte base for høje buketter. Vender du halsen opad, støtter den elegant op om nogle få grene eller enkelte stilke. Fjerner du topstykket helt, har du en organisk flot omfavnelse af store tætte buketter.

Læs mere om produktet her

4 / 5

SILHOUETTE fra LIND DNA

SILHOUETTE kollektionen består af tre forskellige lysestager samt en vase, der alle har et let udtryk i enkle linjer og organiske proportioner. SILHOUETTE er designet og produceret i Danmark og fås i 24K guld, krom eller sort. Kollektionen er tænkt, så man sagtens kan kombinere materialerne på kryds og tværs.

Læs mere om produktet her

5 / 5

ART STUDIO set box fra Mette Ditmer

ART STUDIO-serien er produceret i stone resin, som er et kompositmateriale, der er langt mindre skrøbeligt end keramik, og derfor kan tåle hverdagslivets brug. Sættekassen er en de nyeste design i serien og findes i to farver, kit og stone grey. Produkterne færdiggøres manuelt, og hvert enkelt produkt vil derfor fremstå lidt forskelligt.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER