Design Favoritter 2023: Tekstiler - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 5

Large Stripes dug fra By Mogensen

Emilie Mogensen står bag brandet By Mogensen, som i høj grad er skabt med referencer og kærlighed til hendes bedsteforældre Alice og Børge Mogensen.
Med udgangspunkt i særligt sin bedstefars håndgribelige og funktionelle tilgang til design er By Mogensens tekstiler netop skabt i samme ånd, hvor bæredygtighed og langtidsholdbart er vigtige ingredienser. Ligesom GOTS-certificeringen.

Læs mere om produktet her

2 / 5

Mellow dust sengetøj fra Royal Auping Scandinavia

Aupings sengetøj er forsynet med det internationalt anerkendte GOTS-certifikat og sengesættet er fremstillet af 100% økologisk vasket bomuld, som er produceret på en miljøvenlig måde og under gode arbejdsvilkår. Sengetøjet kommer med en lukkefunktion med lynlås, der findes i bunden af sengetøjet. Det er både nemt at skifte sengetøjet og holder dynen på plads under søvnen.

Læs mere om produktet her

3 / 5

ReForm A New Wave, Sand, gulvtæppe fra Ege Carpets

ReForm A New Wave er fremstillet af regenereret og regenererbart garn baseret på industrielt affald såsom kasserede fiskenet og brugte tæpper, som omdannes til en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til boligen. Forbrugeren er også sikret et optimeret indeklima, hvilket understreges af, at kollektionen både har gjort sig fortjent til at blive Indoor Air Comfort GOLD og Cradle to Cradle Certified®. Tæpperne er dygtigt designet af Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr, som har skabt tre designs, Sand, Grass og Ocean, der fås i syv vestkystinspirerede brune, blå og grønne farver samt i rust, grå og beige.

Læs mere om produktet her

4 / 5

Trude tæppe fra ILVA

TRUDE-tæppet er vævet i et miks af chenille og jute, og ternene i brune og naturfarvede nuancer gør tæppet anvendeligt i både stuen, køkken-alrummet og i et soveværelse.

Læs mere om produktet her

5 / 5

Røros Tweed Uldplaid Fri, Harvest, fra Botex

Uldplaiden Fri er skabt af den prisvindende designduo Anderssen & Voll og produceret i 100% norsk uld. Siden 1940 har Røros Tweed produceret uldprodukter ved brug af en mere end 100 år gammel lokal håndværkertradition. Det er den ideelle balance mellem komfort, design og brugervenlighed.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER