Design Favoritter 2023: Lysekroner - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 4

TEAR Chandelier fra BRANDT Collective

Lysekronen oplever netop nu en renæssance, men ikke som de fleste forestiller sig, når de lukker øjnene og tænker på lysekroner. I dag skal de have et twist i form eller farve og førstnævnte må BRANDT Collectives TEAR Chandelier i den grad sige at opfylde med stor dramatik! De mundblæste glasdråber omkranser lyskilden og giver et effektfuldt udtryk, der både leder tankerne hen på tårer, men måske endnu mere regn. Helt perfekt i trit med tidens ånd, hvor naturen i alle afskygninger er velkommen indenfor.

Læs mere om produktet her

2 / 4

CADOVIUS 900 LAMP fra DK3

Den så første gang dagens lys tilbage i 70'erne, men lanceres nu af DK3, der har set lyset i det stilrene design. Dengang blev det lanceret som 9 standardlamper monteret på enten én, to eller tre ophængsskinner og op til 32 lyskilder. Essensen af Poul Cadovius' design er nu kogt ned til den stramme 900∙ 112-lampe, som har 12 lyskilder i symmetrisk formation, der bare kalder på at trone over spisebordet.

Læs mere om produktet her

3 / 4

Circle of Life fra Rebello Decor

Der var den jo. Sådan kommer mange med runde spiseborde uden tvivl til at tænke, når de kaster blikket på Rebello Decors smukke 'Circle of Life'-pendel. Den er på én gang ny, men alligevel velkendt. Lysekronen er skabt med en inspiration fra livets op- og nedture, som kendetegner tilværelsen. Alligevel mødes enderne altid. Skabt i massiv messing og mundblæst opalglas kan den endda holde... altid.

4 / 4

Apiales 18 brushed brass, optic gold, fra Nuura

Inspirationen til denne storslåede lysekrone fra Nuura er fundet i floraens verden. Forestil dig den bare vendt på hovedet og så er det ikke svært at se, hvordan den pludselig ligner en smuk skærmplante. Hver enkelt af de 18 glasskærme er mundblæst i transparent guldfarvet glas, som blot fremhæver den elegante messingkonstruktion endnu mere. Her er en lysekrone, som virkelig kalder på en fornem placering fx i hallen, over trappen eller over det store spisebord.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER