Design Favoritter 2023: Bad - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 5

111 armatur fra VOLA

VOLA vandhane 111 blev designet tilbage i 1968 af Arne Jacobsen og er en af Danmarks store designikoner. Den er designet til at holde i generationer, hvor man kan skifte grebets længde efter behov. Selv produkter fremstillet i 1968 kan repareres. Den er vandbesparende og har en fast tud.
VOLA 111 fåes i 15 håndlakerede farver og 12 overflader.

Læs mere om produktet her

2 / 5

Semplice PS05 fra Pulcher Denmark

Håndklædetørreren har indbygget timer, så el-forbruget reduceres til et minimum. Det digitale display viser hvor lang tid, håndklædetørreren er sat til at varme. Den føs i både krom, børstet rustfrit stål, poleret messing, børstet messing, børstet kobber eller mat hvid eller mat sort – så her er håndklædetørreren til alle stilarter.

3 / 5

060 brusehoved fra VOLA

VOLA's runde hovedbruser 060 er det perfekte eksempel på, hvordan man kombinerer håndværk med et unikt finish. Brusehovedets overflade bliver håndpoleret i en cirkulær bevægelse på fabrikken i Horsens. VOLA 060 fås i 15 håndlakerede farver og 12 overflader. Her ses den i en håndlakeret mat hvidt finish.

Læs mere om produktet her

4 / 5

Zencha-serien fra Duravit

Tyske Sebastian Herkner kan noget særligt og det kommer også til udtryk i Duravits nye badeværelsesserie, Zencha, som er inspireret af den japanske bade- og tekultur. Serien har harmoniske, afrundede former og et minimalistisk designsprog. Sebastian Herkner har været inspireret af traditionelle japanske ritualer og japansk håndværk, da han designede den nye serie. Især nogle håndlavede keramiske tekopper, som designeren opdagede i Japan. Deres bløde, bølgende, organiske former, løgformede i bunden og tilspidset opad i en elegant kurve. Badekarrene er især et studie i æstetik – og i velvære.

5 / 5

Coco 6R håndvask fra Pulcher Denmark

Håndvasken Coco 6R er designet af Staunstrup+Jensen i materialet SolidTec®, som er massivt og genanvendeligt – og næsten vigtigere desuden nemt at vedligeholde og rengøre. De afrundede hjørner og smalle kant giver vasken et meget moderne udtryk.

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER