3 Days of Design - Den schweiziske ambassade

Designdage hos den schweiziske ambassadør under 3 Days of Design

Den Schweiziske Ambassade i Danmark slår dørene op og inviterer dig til eksklusive designdage.

Fra den 26. til 28. maj vil København forvandles til et sandt design-mekka, når 3 Days of Design går i gang. Et kæmpe arrangement, hvor de største og mest indflydelsesrige virksomheder og organisationer i branchen byder dig indenfor.

Den Schweiziske Ambassade i Hellerup har sammensat et program, som du ikke må gå glip af. Med fokus på design, arkitektur og kultur vil du få et unikt indblik i en verden, der skabt på tværs af to lande.

På én af Danmarks mest eksklusive adresser og med direkte udsigt til Øresund vil du kunne suge de skønneste design-oplevelser til dig og blive klogere på schweizisk design og historie.

Når hele ambassaden åbner op

Under 3 Days of Design vil du kunne opleve en udstilling i ambassaderesidensen med værker, som er udvalgt og sammensat af den verdensberømte schweiziske designer Alfredo Häberli.

På udstillingen er værker af både nye og veletablerede, prisvindende designere og virksomheder. En udstilling, som på bedste vis giver et indblik i landets interessante og lange designhistorie.

Oplev også ambassadens arkitektoniske side, når den omkringliggende have indbyder til stemningsfulde timer. Slå dig ned i ”The Landi Garden” og læn dig tilbage i den berømte ”Landi Chair” af Hans Coray. Herfra vil du kunne nyde en panorama udsigt udover haven og pavillonen.

I pavillionen vil du kunne fortsætte din rejse igennem den schweiziske design-historie og komme helt tæt på nogen af nationens mest anerkendte designs.

Du må og skal også opleve ”Add a Room” under dit besøg, som ved lejligheden præsenterer deres største boligmodul til dato – et komplet hus af den danske arkitekt Lars Frank Nielsen.

Og under dit besøg må du heller ikke gå glip af de sanselige goder. Snyd ikke dig selv for en feinschmecker kaffe eller en tur på husets el-cykler af schweizisk design.

Ambassaden holder åben:

Den 26. maj: 15.00-18.00

Den 27. maj: 10.00-14.00

Den 28. maj: 12.00-18.00

Læs mere om Den Schweiziske Ambassade og deres program under 3 Days of Design her.

Eller besøg deres Facebook og planlæg dit besøg i dag.