Så meget hus får du for 2,2 mio kroner i San Francisco

Glem alt om høje danske ejendomspriser – i San Francisco er huspriserne gået helt amok

Aldrig har betegnelsen ”Håndværker-tilbud” været mere rammende, for denne nedslidte rønne i San Francisco ligner noget, der ret beset bare burde rives ned.

Det 71 kvadratmeter store hus med to soveværelser og et badeværelse blev bygget i 1906 er netop kommet på ejendomsmarkedet, og selvom ejendomsmæglerne, Vanguard Properties, kalder det et ”fornemt hus med behov for en kærlig hånd”, så lyder prisen på 2,2 milioner kroner stadig helt afsindig.

Silcon Valley driver priser i vejret

Men priserne i San Francisco er på himmelflugt – primært da det digitale epicenter Silicon Valley er placeret i udkanten af San Francisco, og det påvirker selvfølgelig priserne. Og ejendomsmæglerne er da heller ikke i tvivl om, at huset nok skal blive solgt.

”Det er stadig for tidligt at vurdere, hvilken pris vi vil få for huset, men vi har allerede haft meget interesse fra potentielle købere,” fortæller Brian Tran, ejendomsmægler for Vanguard Properties i et interview med Buzzfeed.com.

Der kan ikke herske tvivl om, prisen udelukkende er bestemt ud fra grundens værdi, men hvad synes du om prisen? Og himmelflugten i priserne? Lad os vide i kommentarerne herunder.