Therme Vals er verdens smukkeste spa

I de schweiziske Alper ligger arkitekten Peter Zumthors eksklusive spa og hotel, Therme Vals. Bygningen er så gennemført flot udført - alle sanser tages i brug i denne forunderlige verden.

Therme Val er en enestående lækker oplevelse
© 7132 Thermal Baths and Spa

Det er i år 20 år siden at en af verdens lækreste, måske den lækreste spa, Therme Vals, stod færdig.
Therme Vals er et kombineret spa og hotel, som byder på en gennemført sanselig oplevelse skabt af arkitekten Peter Zumthor.

De termiske bade er bygget over de eneste varme kilder, der er at finde i delstaten Graubünden i de schweiziske Alper. Bygningsværket er anerkendt som et af den schweiziske arkitekts vigtigste projekter.

Arkitektonisk mesterværk
© 7132 Thermal Baths and Spa

Stedet hyldes for - udover at være ekstremt luksuriøst – at være verdens smukkest udførte spa, et arkitektonisk mesterværk.

Bygningen omkring de termiske bade skaber illusionen af en grotte, der indgår naturligt i omgivelserne. Med taget dækket af græs er den delvist indbygget i bjergryggen. Fra bagsiden er bygningen dermed nærmest usynlig.

© 7132 Thermal Baths and Spa

Væggene i spaen er af lokale kvartsit-sten, der er bygget op i lag for at skabe multitonede striber.
Væggenes usædvanlige dybde understøttes yderligere af panoramaruder.

Omklædningsbåsene fremstår eksklusivt i materialer som rød mahogni og læderforhæng, mens detaljer som dørhåndtag og vandhaner er af bronze. Med et besøg i Thermes Vals kan du på den måde se frem til luksuriøs afslapning i Schweiz fantastisk smukke omgivelser.

Både indendørs og udendørs byder badene på en lang række forskellige oplevelser med vandtemperaturer lige fra 10 grader til dampende 42 grader varmt vand.