Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fremtidens yacht flyver oven vande

Designer Jonathan Schwinge har udtænkt og designet fremtidens yacht, som er alt andet end forventet. I fremtiden vil vi flyve afsted.

Fremtidens yacht

© Jonathan Schwinge/Schwinge/dezeen.com

Jonathan Schwinge er uddannet designer og arkitekt, og er tidligere kendt for tegne innovative broer og løsninger inden for alternativ vindenergi. Hans stil er nytænkende og moderne, og hans inspirationskilde er ofte skulpturelle former og kunst.

Yachten der flyver afsted

I bedste sci-fiction stil har Jonathan Schwinge tegnet fremtidens yacht, som en skulpturel kæmpe pyramide, som kan lette sig fra vandets overflade, når den kommer op i fart.

Båden er udformet som en tetraeder, som er en rummelig form bestående af ligesidede trekanter. Den unikke form er aldrig blevet anvendt inden for yacht-design før, og Jonathans idé har derfor tiltrukket sig stor interesse og opmærksomhed.

Selve båden styres af en række kraftige vinger, som er placeret på et stort justerbar ror, som kan forlænges når hastigheden forøges. Bådens form og opbygning sikrer en effektiv fremdrift og er derved også energibesparende.

Futuristisk luksus på vand

Jonathan Schwinges yacht er ren luksus og overdådighed. Båden har plads til 6 passagerer og 4 medarbejder, som snildt vil kunne leve på båden over en længere periode. Yachten er designet og udstyret med 3 store flotte terrasser, som giver direkte adgang til havet.

Jonathan Schwinges design har revolutioneret branchen og fremtidens syn på yachts. Hans yacht er endnu ikkerealiseret.

© Schwinge

© Schwinge

Håndplukket til dig