skovhytter til forfattere med skriveblokade
© Paul Dyer via CCS Architecture

Fantastiske hytter til de kreative

I Santa Cruz - USA, er der fire skønne bjerghytter, som omfavner forfattere og andre kreative sjæle. Kom med ind og se hvad de bliver inspireret af.

Højt oppe i bjergene i Santa Cruz, kan du finde fire skønne hytter, som er tegnet og designet til at inspirere og nedbryde skriveblokader. Hytterne er placeret langt oppe på et højdedrag, hvor udsigten er fantastisk og stilheden kærkommen. Her kan du leve i isolation fra omverdenen og koncentere dig om dig og dit værk. Velkommen til det mest inspirerende sted i verden.

Fire arkitekttegnet hytter

Det er den anerkendte arkitekt Cass Calder Schmith, som har tegnet og designet de fire bjerghytter til Djerassi Resident Artists Program. De fire hytter er udført i cedertræ og lever op til alle moderne principper inden for grøn energi og arkitektur.

Lækker indretning

Selvom du skal leve i isolation fra omverdenen, går man ikke på kompromis med indretning, interiør og bekvemmelighed. Cass Calder Schmith har sørget for komfort, velvære og udsigt.

Han fik også kun et krav fra kunden "The land is so powerful. The basic thing is to make sure you can look out and see the surroundings."

Stilhed og udsigt

Hytterne har til hovedformål at inspirere forfattere til deres kommende værker og nedbryde eventuelle skriveblokader. Stilheden og udsigten skal danne grundlag for et ophold, som skal give følelsen af isolation. Hytterne deler heller ikke vægge og man kan ikke se ind til hinanden. På den måde er der ingen distraktion og kun endeløs stilhed og ro.