Aarhus Teater har fået stor make-over

Med mørkeblå vægge, messing og interiør i træ går teatret hånd i hånd med de nordiske indretningstrends.

Skøn forvandling i nordisk stil

I samarbejde med by Wirth har Aarhus Teater fået en skøn make-over. Det er Scala Foyer, som har fået den helt store tur – men alligevel bærer rummet stadig præg af den originale Scala scenes karakteristika fra 1950'erne.

Fra Teatrets side var der et stort ønske om fornyelse: De ville gerne forvandle den lidt golde foyer til et hyggeligt og imødekommende rum. Dog skulle der noget overbevisning til ved nogle af ændringerne:

– By Wirth har især været gode til at udfordre og rykke os i vores – viste det sig – lidt konventionelle holdninger. Blandt andet har de brugt lang tid på at overbevise os om, at den mørkeblå vægfarve var rigtig. Vi syntes egentlig, det var en meget kold farve, men da den først kom op, viste det sig jo, at det var det helt rigtige valg sammen med messing og træ, fortæller Allan Aagaard, direktør på Aarhus Teater.

© by Wirth

Fleksibilitet var af høj prioritet

Scala Foyers make-over skulle hjælpe til, at rummet kan bruges i mange forskellige sammenhænge: Derfor er det indrettet med en mobil madstation, flytbare møbler og ophængte forhæng, så man nemt kan forvandle rummet, alt efter hvilken funktion man har brug for.

Skulle du forelske dig i nogle af møblerne, som Aarhus Teater er blevet indrettet med, så kan du faktisk købe dem. By Wirth har nemlig skabt en hel møbelkollektion til teatret, kaldt Scala.

Se hele Scala-kollektionen her.

© by Wirth
© by Wirth