
Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky
Hornfisk er forårsbebuder og så snart de melder deres ankomst, nyder vi dem hellere end gerne sprødstegte i en nem hverdagsret.
AfLone Kjær
Opskrift på sprød hornfisk
Til 4 personer
Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky – her serveret på smukt fad fra Ståhl. Bestik er privateje.
aspargesbroccoli 400 g
kartofler 600 g
dild 1 lille bundt
SPRØD HORNFISK
hornfiskefilet ca. 600 g
rugmel ca. 50 g
smør 20 g
KAPERSSKY
løg 1 stk.
olivenolie 1 spsk.
hvidvin 2 dl
bouillon 2 dl
kapers 2 spsk.
smør 1 spsk.
### Sådan gør du
• Skyl aspargesbroccoli, og damp maks. et par minutter.
• Kog kartoflerne møre.
• Skær hornfiskefileterne i mindre stykker. Vend skindsiden i rugmel, og fold dem sammen. Smelt smørret på i en pande, og steg fiskene i ca. 4 min. på hver side. Tag fiskene af panden.
• Hak løget. Hæld olien på pande, og steg løg, til de er klare. Tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon og kapers, og montér med smør.
• Anret aspargesbroccoli med hornfisk og kartofler og dryp skyen over. Pynt med dild.