Opskrift på sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky
© Anders Schønnemann

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky

Hornfisk er forårsbebuder og så snart de melder deres ankomst, nyder vi dem hellere end gerne sprødstegte i en nem hverdagsret.

Opskrift på sprød hornfisk

Til 4 personer

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky – her serveret på smukt fad fra Ståhl. Bestik er privateje.

aspargesbroccoli 400 g kartofler 600 g dild 1 lille bundt SPRØD HORNFISK hornfiskefilet ca. 600 g rugmel ca. 50 g smør 20 g
KAPERSSKY løg 1 stk. olivenolie 1 spsk. hvidvin 2 dl bouillon 2 dl kapers 2 spsk. smør 1 spsk. ### Sådan gør du • Skyl aspargesbroccoli, og damp maks. et par minutter.
• Kog kartoflerne møre. • Skær hornfiskefileterne i mindre stykker. Vend skindsiden i rugmel, og fold dem sammen. Smelt smørret på i en pande, og steg fiskene i ca. 4 min. på hver side. Tag fiskene af panden.

• Hak løget. Hæld olien på pande, og steg løg, til de er klare. Tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon og kapers, og montér med smør. • Anret aspargesbroccoli med hornfisk og kartofler og dryp skyen over. Pynt med dild.