Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky

Hornfisk er forårsbebuder og så snart de melder deres ankomst, nyder vi dem hellere end gerne sprødstegte i en nem hverdagsret.

Opskrift på sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky

© Anders Schønnemann

Opskrift på sprød hornfisk

Til 4 personer

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky – her serveret på smukt fad fra Ståhl. Bestik er privateje.

aspargesbroccoli 400 g kartofler 600 g dild 1 lille bundt SPRØD HORNFISK hornfiskefilet ca. 600 g rugmel ca. 50 g smør 20 g
KAPERSSKY løg 1 stk. olivenolie 1 spsk. hvidvin 2 dl bouillon 2 dl kapers 2 spsk. smør 1 spsk. ### Sådan gør du • Skyl aspargesbroccoli, og damp maks. et par minutter.
• Kog kartoflerne møre. • Skær hornfiskefileterne i mindre stykker. Vend skindsiden i rugmel, og fold dem sammen. Smelt smørret på i en pande, og steg fiskene i ca. 4 min. på hver side. Tag fiskene af panden.

• Hak løget. Hæld olien på pande, og steg løg, til de er klare. Tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon og kapers, og montér med smør. • Anret aspargesbroccoli med hornfisk og kartofler og dryp skyen over. Pynt med dild.

Relaterede Artikler