Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Spicy spareribs med pasta og bønner

Marinaden og ribbenene laver en dejlig stegesky, som binder pastaen og kødet rigtig godt sammen.

© Anders Schønnemann

Spicy spareribs med pasta og bønner

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • spareribs 2 kg
  • hvidløg 2 fed
  • salt 2 tsk.
  • vand 1 dl
  • citronsaft 1 spsk.
  • worcestershire-sauce 2 spsk.
  • muscovadosukker 2 spsk.
  • sød paprika 2 tsk.
  • chiliflager 1-2 tsk.
  • spaghetti 300 g
  • grønne bønner 500 g
  • forårsløg 2 stk.

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 175°.
  2. Riv hvidløg fint ned i en skål. Bland med salt, vand, worcestershire-sauce, citron, sukker, paprika og chiliflager.
  3. Læg ribbenene i en bradepande, og vend dem nu med marinaden.
  4. Steg kødet i ca. 1½ time. Hold øje med, at sukkeret ikke branker. Dæk evt. med alufolie.
  5. Mærk efter, om kødet er mørt. Skru evt. op for varmen, hvis du ønsker dem mere gyldne - men hold godt øje.
  6. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.
  7. Kog de grønne bønner i 4-5 min.
  8. Afdryp og vend bønnerne i pastaen med de fintsnittede forårsløg.
  9. Servér spareribs med sky fra bradepanden og pasta.

Relaterede Artikler