Brug bønnerne når de er i højsæson. Skåle fra keramiker Würtz. Salatbestik privateje.
Grøn bønnesalat med æble,
blå kornblomst og valnøddegremolata
Byd sommerens grill velkommen med lækkert grønt tilbehør. Vi serverer en sprød bønnesalat med æbler, valnødder og ost … en salat, som meget nemt kan blive sommerens favorit.
4 personer
GRØN BØNNESALAT
500 g grønne bønner
2 æbler
2 spsk. olivenolie
100 g blå kornblomst
VALNØDDEGREMOLATA
1 lille håndfuld bredbladet persille
30 g valnødder
reven skal af 1 ubehandlet citron
Grøn bønnesalat
Nip, og damp bønnerne i ca. 3-4 minutter. Afdryp bønnerne.
Skær æblerne i kvarte.
Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.
Valnøddegremolata
Skyl persillen og slyng den tør. Pluk bladene af stilkene.
Hak valnødderne, og vend med persille og citronskal.
Vend bønner med æbler, olivenolie, smuldret kornblomst og valnøddegremolata. Anret salaten i en skål.