
Frikadeller på spinatbund
Og en frisk salat af radiser, æble og dild på toppen.
AfMaria Meldgaard
Frikadeller på spinatbund
Opskrift til 4 personer
Det skal du bruge:
- hakket kalv og flæsk 400 g
- salt og peber 1 tsk.
- løg 1 stk., revet
- hvidløg 1 fed, revet
- hvedemel 3 spsk.
- æg 1 stk.
- piskefløde ½ dl
- smør og olie til stegning
- æble 1 stk.
- citronsaft 1 tsk.
- radiser 8 stk.
- dild lidt til pynt
- spinatblade 4 håndfulde
- tidselolie en smule
Sådan gør du:
- Rør farsen sammen. Form til frikadeller, og steg i smør og olie på en pande.
- Hak æblet fint, og vend med citronsaft.
- Snit radiser helt tyndt, og vend med æble og dild.
- Kom skyllede spinatblade på tallerkener, og kom frikadeller og æblesalat herpå.
- Dryp lidt tidselolie eller stegefedt fra panden over spinaten, og servér det hele med rugbrød til.