Frikadeller på spinatbund

Og en frisk salat af radiser, æble og dild på toppen.

Frikadeller på spinatbund

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

hakket kalv og flæsk 400 g salt og peber 1 tsk. løg 1 stk., revet hvidløg 1 fed, revet hvedemel 3 spsk. æg 1 stk. piskefløde ½ dl smør og olie til stegning æble 1 stk. citronsaft 1 tsk. radiser 8 stk. dild lidt til pynt spinatblade 4 håndfulde tidselolie en smule

Rør farsen sammen. Form til frikadeller, og steg i smør og olie på en pande.

Hak æblet fint, og vend med citronsaft.

Snit radiser helt tyndt, og vend med æble og dild.

Kom skyllede spinatblade på tallerkener, og kom frikadeller og æblesalat herpå.

Dryp lidt tidselolie eller stegefedt fra panden over spinaten, og servér det hele med rugbrød til.

Her på tallerkenen fra Rice.

Find opskriften på frikadellerne her

Relaterede Artikler