Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Andebryst med stegte æbler, julesalat og hoisinsauce

Hverdagen må godt have et strejf af luksus. Her får du and serveret med syrlige æbler og julesalat. I stedet for and kan retten også tilberedes med kyllingebryst.

© Anders Schønnemann

4 personer

INGREDIENSER

ANDEBRYST

2 stk. andebryster (alternativt 4 kyllingebryststykker)
salt og peber
1 spsk. olivenolie til stegning

STEGTE ÆBLER OG JULESALAT

4 æbler
2 julesalat
50 g sukker
10 g smør
1 lille bundt koriander
1 dl hoisinsauce

SÅDAN GØR DU:

ANDEBRYST

• Rids skindet på andebrysterne. Krydr med salt og peber.

• Varm olien på en slip let-pande, og brun andebrysterne på skindsiden. Læg andebrysterne i et ovnfast fad. Steg andebrystsstykker i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

STEG ÆBLER OG JULESALAT

• Skær julesalaten i kvarte stykker, ligesom æblerne, som du også fjerner kernehus fra og herefter skærer i både. Smelt sukkeret på en pande. Tilsæt smørret og lad det bruse. Tilsæt nu æbler og julesalat og lad det stege under forsigtig omrøring. Tag panden af varmen, og tilsæt koriander.

• Skær anden i skiver, og servér med æbler, julesalat og hoisinsauce.

Relaterede Artikler