Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 overjordiske steder du kan overnatte i Canada

Canada er måske det mest populære sted på jorden netop nu. Lonely Planet har netop udråbt landet til 'det bedste rejsemål i 2017'. Her er 7 overnatningsmuligheder af den vildeste slags.

1. Fantastisk arkitektur på stylter

© Fogo Island Inn

Fogo Island Inn hæver sig på stylter over Nordatlantens kystlinje og er et formidabelt verdensklasse-hotel. I følge Buzzfeed er gigantiske panoramaruder i nogle af suiterne, så gæsterne er hele tiden tæt på havet.

2. Fransk og fra 1700-tallet

© Pierre du Calvet

I den ældre del af Montreal ligger Hôtel Pierre du Calvet, et familieejet hotel med en helt vidunderlig antik atmosfære, som kan sammenlignes med de mest traditionsrige hoteller i Frankrig. Selve bygningen stammer fra fra 1700-tallet og interiøret lever fuldt op til denne tidsalder. Her er også en imponerende vinkælder.

3. Dream Dome i vildmarken

© Rich Back Lodge

Disse hytter i den fantastiske vildmark i New Brunswick, Dream Dome, er en næste surrealistisk oplevelse. Her er blandt andet en brændefyret hot tub, som kan nydes efter en lang dags vandring i smuk natur.

4. Gå direkte i fængsel

© Ottawa Jail Hostel

I Ottawa kan du overnatte frivilligt i et fængsel påOttawa Jail Hostel, og tro det eller ej, det er faktisk en komfortabel designoplevelse!

5. Fortryllende hotel i fortryllende nationalpark

© Fairmont Chateau Lake Louise

Fairmont Chateau Lake Louise ligger i Banff National Park, som UNESCO-fredet og et af verdens absolut mest overvældende steder. Luksushotellet ligger ved en uforglemmelig turkis sø.

6. Overnat i igloer på iskappen

© Head-Line Mountain Holidays

Dette er muligheden for at overnatte i igloer i bjerge, du aldrig havde drømt om at betræde. Head-Line Mountain Holidaystilbyder ture i de seværdige Pemberton Ice Caps.

7. Fyrtårn på Prince Edward Island

© Prince Edward Island Tourisme

Bo i et fyrtårn på uovertrufne Prince Edward Island. The West Point Lighthouse Inn er omringet af smukke strande, og du kommer til at vælte dig i de mest udsøgte, lokale fiskeretter.

Relaterede Artikler