7 overjordiske steder du kan overnatte i Canada

Canada er måske det mest populære sted på jorden netop nu. Lonely Planet har netop udråbt landet til 'det bedste rejsemål i 2017'. Her er 7 overnatningsmuligheder af den vildeste slags.

1. Fantastisk arkitektur på stylter
© Fogo Island Inn

Fogo Island Inn hæver sig på stylter over Nordatlantens kystlinje og er et formidabelt verdensklasse-hotel. I følge Buzzfeed er gigantiske panoramaruder i nogle af suiterne, så gæsterne er hele tiden tæt på havet.

2. Fransk og fra 1700-tallet
© Pierre du Calvet

I den ældre del af Montreal ligger Hôtel Pierre du Calvet, et familieejet hotel med en helt vidunderlig antik atmosfære, som kan sammenlignes med de mest traditionsrige hoteller i Frankrig. Selve bygningen stammer fra fra 1700-tallet og interiøret lever fuldt op til denne tidsalder. Her er også en imponerende vinkælder.

3. Dream Dome i vildmarken
© Rich Back Lodge

Disse hytter i den fantastiske vildmark i New Brunswick, Dream Dome, er en næste surrealistisk oplevelse. Her er blandt andet en brændefyret hot tub, som kan nydes efter en lang dags vandring i smuk natur.

4. Gå direkte i fængsel
© Ottawa Jail Hostel

I Ottawa kan du overnatte frivilligt i et fængsel påOttawa Jail Hostel, og tro det eller ej, det er faktisk en komfortabel designoplevelse!

5. Fortryllende hotel i fortryllende nationalpark
© Fairmont Chateau Lake Louise

Fairmont Chateau Lake Louise ligger i Banff National Park, som UNESCO-fredet og et af verdens absolut mest overvældende steder. Luksushotellet ligger ved en uforglemmelig turkis sø.

6. Overnat i igloer på iskappen
© Head-Line Mountain Holidays

Dette er muligheden for at overnatte i igloer i bjerge, du aldrig havde drømt om at betræde. Head-Line Mountain Holidaystilbyder ture i de seværdige Pemberton Ice Caps.

7. Fyrtårn på Prince Edward Island
© Prince Edward Island Tourisme

Bo i et fyrtårn på uovertrufne Prince Edward Island. The West Point Lighthouse Inn er omringet af smukke strande, og du kommer til at vælte dig i de mest udsøgte, lokale fiskeretter.