10 locations i Game of Thrones du rent faktisk kan besøge

Nu hvor sæson seks er vel overstået, så har alle seriefans masser af tid til at tage på spændende GoT-inspirerede rejser, som giver dig muligheden for at få et blik ind i den virkelige verden bag verdens største serie. Vi advarer om spoilers!

Klis, Kroatien — City of Meereen
© TripAdvisor

Tag en tour rundt i Meereen, mens du er i Kroatien, og lad som om du er The Breaker of Chains, eller hiv fat i de lokale for at se, om du kan hive lidt gossip og sladder ud af dem omkring, hvad der foregår bag scenerne, når kameraerne ikke ruller.

Campillo de Dueñas, Spanien — Tower of Joy
© TripAdvisor

(SPOILERS!) Efter den støre afsløring i slutningen af sæson syv, så vil mange 'Game of Thrones' fans helt sikkert besøge dette spanske slot for at se stedet, hvor Jon Snow blev født.

Vik, Island — Frostfangs
© TripAdvisor

Det var lige netop på dette spot at Jon Snow blev forelsket i Wildlingen Ygritte. Måske var det også her at real life Jon Snow, Kit Harington, og Rose Leslie, som spiller Ygritte, faldt for hinanden.

Dimmuborgir, Island — Castle Black
© TripAdvisor

Næste gang du besøger Island, skal du huske at tage en tour rundt på Caste Black, hvor the Night's Watch som bekendt hører til. På en guidet tour er det desuden også muligt at se det sted, hvor Jon Snow brød sit løfte til the Night's Watch, hvis man er til sådan noget...

Vatnajokull National Park, Island — Beyond the Wall
© TripAdvisor

Denne fantastiske nationalpark er næsten for smuk til, at man overhovedet kan begynde at forestille sig de mange White Walkers, som hærger landskabet.

Myvatn, Island — Beyond the Wall
© TripAdvisor

Denne del af Island er blevet brugt adskillige gange til at indspille scenerne nord fra the Wall.

Krka National Park, Kroatien — Westeros Riverlands

Denne utrolige nationalpark er blandt andet blevet brugt til at optage scener fra Westeros, som inkluderer Aryas rejse med the Hound.

Girona, Spanien — Braavos
© TripAdvisor

Udforsk de samme gader, som introducerede Arya til the Faceless Men i Girona. Valar Morghulis, folkens!

Trsteno, Kroatien — Red Keep Gardens
© TripAdvisor

Måske har du set Sansa og Margaery sladre om Joffrey i disse haver, men Trsteno Arboretum er også bare et skønt sted at opholde sig. Rejser du med en veninde, kan du jo lynhurtigt genopføre det spændende scener fra den populære HBO-serie.

Mdina, Malta — King's Landing (sæson 1)
© TripAdvisor

Mdina var stedet, som udgjorde King's Landing i sæson 1. Tager du hertil kan du også sende en kærlig tanke til Ned Stark. Det var nemlig her han var, mens han fungerede som Hand of the King.