Dalamatiner i hundesofa i flot designstil
© Living Goodies

Ny Corbusier-agtig sofa til luksus-hunden

Nu behøver designelskere ikke længere trækkes med snaskede hundekurve, der forstyrrer indretningen. Her er hundesofaen, der også tager sig flot ud i zebrastriber.

Hundesofa til designelskeren

Er du hundejer og har du samtidig en passion for design, så er den nye hundesofa Dogsofa fra det italienske designfirma Genesi International måske noget for dig.

Der er næppe noget, der kan give en designelsker akut nethindeløsning som snaskede, flettede hundekurve. Udbuddet af smukke og velafbalancerede hundekurve er dog ikke stort. Derfor er det en meget kærkommen tilføjelse til sortimentet, at den danske webshop Living Goodies nu har gjort den italienske hundesofa tilgængelig for danske hundeelskere.

Hundesofaen er forarbejdet og håndsyet i 100% italiensk læder i Italien, og rammen er i rustfri stål. Prisen ligger mellem ca. 4.000 og 8.000 kroner afhængig af størrelsen. Sofaen findes i fire størrelser. Målene på den største hundesofa er: Udvendig størrelse: L135 x B82 x H23 cm. Indvendig størrelse L110 x B70 x H13 cm.

Hundesofa á la Corbusier fra Genesi International
© Genesi International

Zebrastribet hundekurv

Den italienske leverandør forhandler også en zebrastribet version af hundesofaen. I Danmark hos Living Goodies fås hundekrogen dog foreløbigt kun i sort og hvid. Stellet føres i Danmark både i hvid, sort og crome.

Bestil hundesofaen på Living Goodies hjemmeside.