6 simple tips til et rent badeværelse

Har du også problemer med underlige pletter eller bare helt almindelig kalk? Så tjek lige disse smarte tips.

Farvel til kalk

Hvis du har problemer med kalk på glasset i din brusekabine, så prøv at spraye med lidt eddike. Tør med en fugtig klud – kalken forsvinder med det samme.

Kom det sorte mug til livs

Mug kan let sætte sig i fugerne mellem gulvet og væggen. Fjern det ved at hælde det over med en lille smule eddikesyre. Lad det virke lidt og skur så efter med en svamp.

HUSK: Inden du putter eddikesyre på, skal du gøre området vådt med vand, og du skal ikke lade syren sidde for længe, inden du skurrer.

Fjern rustpletter med eddikesyre

Hvis du har fået grimme rustpletter på dine hvide håndklæder, så prøv at dyppe pletten i en blanding af vand og eddikesyre – du skal bruge 2 liter vand til 2 deciliter eddikesyre.

Få et skinnende rent toilet

Hvis dit toilet er misfarvet og grålig i farven, så prøv at hælde lidt eddike henover. Hvis det ikke er nok, så kan du i stedet forsøge med lidt eddikesyre.

Flotte badeværelsesfliser

Eddikesyre er godt til mange ting – også til dine badeværelsesfliser. Til gengæld er almindelig eddike lidt bedre for miljøet, og det er i det fleste tilfælde nok.

Barberskum til dine spejle

Hvis dit spejl dugger, når du er i bad, så prøv at smøre lidt barberskum på. Tør det bagefter af med en tør klud – næste gang, du bader, dugger spejlet nærmest ikke.