LoneFox Billy Bookcase DIY
© LoneFox

6 imponerende, men simple, IKEA-hacks

Med udgangspunkt i den helt simple Billy-reol kan du skabe vilde resultater!

Vi er helt vilde med alle de muligheder, der er i den klassiske BILLY-reol, hvor du hurtigt kan give reolen et helt personligt præg. Læs med her og lad dig inspirere af 6 smarte IKEA-hacks med BILLY-reolen.

Smukke kontraster

Her er der virkelig tale om en imponerende transformation. Fra en enkel, hvid reol til den mest imponerende indbyggede reol med buede kanter. Vi er også vilde med kontrasten mellem de sorte og hvide detaljer. Hvis du er mere til et industrielt design, kan du finde inspiration til et særligt IKEA-hack med VITTSJÖ-reolen her.

Læs meget mere om projektet her.

Reol med karakter

Dette projekt er til dig, der elsker at have unikke møbler. Reolen bliver virkelig løftet til nye højder takket være de bøjede egetræspaneler, der giver et flot, organisk finish. Her er reolen holdt i naturligt træ, men du kan også sagtens give den et yderligere twist med en frisk farve.

Se, hvordan du gør lige her!

Simpelt, men effektivt

Selvom denne Billy-reol er lidt mere simpel end de andre, så er resultatet stadig virkelig imponerende! Her bruges reolen i flere højder ved siden af hinanden for at skabe en interessant dynamik i rummet. Som prikken over i’et er reolerne malet i samme farve som væggen, hvilket giver et nærmest ‘indbygget’ finish.

Se flere billeder af projektet her.

Nik til naturen

Vi er helt vilde med dette IKEA-hack, der virkelig bare rammer alle de rigtige noter. Her anvendes rotting til lågerne, hvilket giver et utrolig let og luftigt udtryk, samtidig med at bringe flere af naturens materialer ind i hjemmet.

Læs mere om hacket her!

En ægte farveeksplosion

Her har den klassiske Billy-reol fået en legende og farveglad makeover! Alle hylderne er skåret på hver sin unikke måde, som skaber et finurligt og uperfekt look. De bløde kanter og buede toppe giver et særligt flow og kan skabe god kontrast til den klassiske skandinaviske stil med skarpe linjer. Endeligt er den orange farve et lækkert og kreativt touch, der giver det sidste finish til reolen.

Se mere om reolen her.

Mørkegrøn drøm

Det er vildt, hvor stor en forskel den rigtige farve kan gøre! Her har Billy-reolen fået en lækker mørkegrøn farve, der giver et næsten royalt finish. Samtidig har reolen den geniale detalje, at den nederste halvdel består af lukkede skabe. På den måde er der plads til masser af opbevaring uden, at reolens finish bliver for tungt.

Læs om processen her.